Kuzim te potpuno,a bas sam htio predloziti da dignete likove na lv28 i pocnete s drugom klasom igrat da imamo svaki 2 lika za tjedni raid....ja cu ovog dignut na mid lv29 nadam se u 2 dana (moram samo raid chest levelat) i onda ce mi titan biti primary klasa opet. Jos se nadam da ce xur imat u petak dobar heavy ili special gun i to je to...
Ti moras obavezno kupit primary wep i uogrejdat ga do maxa do utorka jer bez toga nema smisla uopce kretat na hard,i min lv28 naravno...
Ne mogu kupiti, jer nemam dovoljno Crucible Markova, potrosio sam ih sve da imam ikakvu Legendary opremu.
Nadao sam se pusci od Monarchyja, a to znamo kako je zavrsilo. Kao i ikakva puska iz 2 raida.
Sada ne mogu kupiti niti Vanguard pusku, jer iako imam 200 markova, nemam Rep - jer sam igrao za Monarchy.
Stvarno mislim da sam apsolutno nulti primjer za covjeka koji uopce nema srece s bilo cim u ovoj igri i koji mora sve raditi manualno - a to je pretezak posao u odnosu na ono kad barem nesto dobijes.
Sad mi je problem i igrati upce s drugim likovima jer gubim s tim vrijeme za rast ovog lika i eventualno dobijanje opreme za bilo sto.
Nije mi problem Lv28, imam i trenutnu opremu i dovoljno shardova za to i danas cu samo napraviti upgrade jednog komada i odmah sam 28.
Problem je sve ostalo i ono iza toga. Procitao sam puste stranice, nacrtao si DOSLOVNO sve opcije i nalazim se nigdje.
Sve sto cu igrati iduca 3 dana ce biti uzalud i sluzit ce samo da se maknem iz ove situacije gdje imam blokirane Vanguard pointe koje ne mogu potrositi. A dodatni MEGAZAJEB je sto moram igrati Vanguard misije da bih uopce napucao Vanguard Rank, a svi markove koje cu time osvojiti idu ravno u cabar.
Ne znam, fakat nije fer. Ja nisam tip koji odustaje, puno toga mi je izazov i stvarno mi se svijda ova igra, ali kad vidim sto sve ljudi dobijau - ne vi, vi ste zasluzili svu opremu koju ste dobili, sve i jedan - fakat mi dodje muka.