Author Topic: Destiny  (Read 108674 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: ZokyCRO
    • G4G
Re: Destiny
« Reply #300 on: September 18, 2014, 14:36:15 »
Mora se priznat amaru da je uporan nema sta....budemo ga provukli nekak,isto sam se pokidao od smijeha samo mi nije jasno kizo kak si uspio zaspat kad smo trazili izlaz iz labirinta?! ;D

Malo sam se iznervirao na pocetku jer smo zbilja predugo zapeli na prvom bossu a i sreca nam nije bila na strani jucer.Dajte za danas procitajte guide za zadnji dio tek tolko da imate neku ideju kaj nas ceka,inace nebi ni ja to radio ali smo u stisci s vremenom posto nemozete igrat za vikend svi.Bilo bi jako dobro da dns uspijemo proci pa onda sutra krenemo na weekly heroic i nightfall....

I da,izgleda da je trenutno nemoguce na lv30 doci jer legend oprema daje max 27 lighta a ne 30 kak smo mislili....

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #301 on: September 18, 2014, 16:15:02 »
Ja stvarno ne znam kako je to sve moguce, ali meni je bilo fakat neugodno i jos sam se nervirao ;D ;D ;D

Vama svima svaka cast na strpljenju i navijanju, ako nista drugo, bar sam vas zabavljao ;D

A zao mije da prvog bossa nismo u direktnoj borbi satrali, ali budemo kad cemo biti svi LV28 recimo, onda cemo to sve ponovo iz gusta proci kako treba

Budem bacio oko popodne za veceras, ja dodjem u 22.30 prema dogovoru

I da, ovo s 27 lighta je logicno, jer 30 daje samo exotic, zao mi je da to nisam ranije pogledao, mogao sam prsa do kraja napucat na punu peticu ;D ;D

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
    • G4G
« Reply #302 on: September 18, 2014, 17:25:02 »
Ne da cemo proc nek cemo farmat,dns je bas netko objavio na reditu da je dobio exotic pusku sa bolesnim abilitiyem kojeg ove druge exotic puske nemaju....mislim da se cijeli raid moze proci za 1-2h max kad se uigra i kad se radi speed run. Ali zbilja svaka im cast,bungie je odradio strasan posao...zbilja nisam ocekivao da ce tak dobar raid slozit a sta nas jos ceka....

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #303 on: September 21, 2014, 14:41:39 »
Dakle, ovo je vodic za brzi prelazak Raida, ljudi sve predju za 47 minuta doslovno, na zadnjem bossu potrose manje od 10 minuta prakticno

Mi sve ocito krivo radimo, pa pogledajte sve sekvence da znamo za sutra

A nakon ovog videa sve je jasnije i za prelazak onog bossa dolje medju Oraclesima

Valjda cemo to rjesit sutra ;D

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #304 on: September 23, 2014, 15:26:43 »
Luđaci su napravili raspored s public eventima i tajmerom koji odbrojava za koliko minuta će se koji dogodit na kojem mjestu:
http://destinypublicevents.com/
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #305 on: September 23, 2014, 15:56:10 »
;D ;D ;D

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #306 on: September 24, 2014, 03:47:44 »
U 2 Raida kroz 2 tjedna nisam dobio NISTA osim materijala

Nemam niti jedno Exotic oruzje. Auto Rifle koji imam je plavi. Imam samo snajper za Legendary, a sa snajperom ne znam igrati niti ga koristim.

Sve sto nosim i imam sam morao KUPITI i zaraditi, osim kacige

I nocas napokon natucem LV3 za Monarchy i dobijem 1 Energy Shard. Svi sto sam gledao su dobili pusku, ja sam dobio Energy Shard. Za jebenih 2000 bodova koje sam danima skupljao do ranka 3.

Place mi se. Gledam po netu, svi imaju sve. Ja nemam NISTA.

Nakon danasnjeg Raida, u kojem sam dobio nista i sada tog apsolutnog faila sa Monarchy Rankom na 3, uz spoznaju da sam zapostavio normalni ranking za taj ranking i sad sam apsolutno NIGDJE, osjecam se glupo kao betonski stup. Uzas.

Ne znam, muka mi je od vremena i truda koje sam ulozio da bih bio nigdje sa svime za iducih 6 dana.Katastrofa.

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
    • G4G
« Reply #307 on: September 24, 2014, 07:09:24 »
A jbz pa nemogu vjerovat da nisi ni za monarchy rqnk dobio nista a najgore od svega je kaj nemas ni vanguard rank pa nemozes kupiti nista ovaj tjedan,eventualno cekaj petak pa kupi exotic gun kod xura. Bas nemas srece brutalno...

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: martin_troma
« Reply #308 on: September 24, 2014, 12:19:53 »
Jeste za da ovaj tjedan odigramo jedan Control na Crucible-u, 6 na 6 svi iz klana? ;D ;D
Finally, in one sentence, what did Formula One mean to you Mark?
Tricky... It was precision. It was the pinnacle.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #309 on: September 24, 2014, 12:32:42 »
A jbz pa nemogu vjerovat da nisi ni za monarchy rqnk dobio nista a najgore od svega je kaj nemas ni vanguard rank pa nemozes kupiti nista ovaj tjedan,eventualno cekaj petak pa kupi exotic gun kod xura. Bas nemas srece brutalno...

Sad sam nesto mirniji ujutro nego sinoc, ali i dalje je osjecaj bezveze.

Da barem IGDJE pise za Vanguard Marks rank, lakse bih sve to skupa provario, ali ovako mi se zaredalo doslovno 5 groznih stvari, a sve samo zato jer nista ne dobijam i sve moram kupovati i jedini nacin mi je bio da idem prema ekonomiji i trazenju nacina da bar kupim nesto.

A sad ne mogu ni kupiti nista, vec moram igrati jos masu, da uopce mogu kupiti ista.

Totalno me sve to izbacilo iz takta. Ne mogu sad ni druge likove levelati - sto sam mislio - jer moram s ovim igrati Vaguard i Queen, da barem NESTO napravim kroz iduce dane i jednostavno mi je sve blokirano. Najgore od svega je sto mi je sad SULUDO trositi bilo koje shardove na upgrade bilo cega sto trenutno imam, jer sve sto imam je realno bezveze u odnosu na Raid Gear ili Exotic bilo koje vrste - jer ako to sad potrosim na normalne stvari, onda opet nemam shardove ako IKAD dobijem bilo sto sto nisam dobio.

Mislim da je pravi izraz CORSKOKAK. Strasno frustirajuce.

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
    • G4G
« Reply #310 on: September 24, 2014, 13:18:18 »
Kuzim te potpuno,a bas sam htio predloziti da dignete likove na lv28 i pocnete s drugom klasom igrat da imamo svaki 2 lika za tjedni raid....ja cu ovog dignut na mid lv29 nadam se u 2 dana (moram samo raid chest levelat) i onda ce mi titan biti primary klasa opet. Jos se nadam da ce xur imat u petak dobar heavy ili special gun i to je to...

Ti moras obavezno kupit  primary wep i uogrejdat ga do maxa do utorka jer bez toga nema smisla uopce kretat na hard,i min lv28 naravno...

Offline Rockatansky

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Rockatansky1978
« Reply #311 on: September 24, 2014, 13:25:09 »
Znači ovo je stvarno istina  ;D ;D

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #312 on: September 24, 2014, 13:35:49 »
Kuzim te potpuno,a bas sam htio predloziti da dignete likove na lv28 i pocnete s drugom klasom igrat da imamo svaki 2 lika za tjedni raid....ja cu ovog dignut na mid lv29 nadam se u 2 dana (moram samo raid chest levelat) i onda ce mi titan biti primary klasa opet. Jos se nadam da ce xur imat u petak dobar heavy ili special gun i to je to...

Ti moras obavezno kupit  primary wep i uogrejdat ga do maxa do utorka jer bez toga nema smisla uopce kretat na hard,i min lv28 naravno...

Ne mogu kupiti, jer nemam dovoljno Crucible Markova, potrosio sam ih sve da imam ikakvu Legendary opremu.

Nadao sam se pusci od Monarchyja, a to znamo kako je zavrsilo. Kao i ikakva puska iz 2 raida.

Sada ne mogu kupiti niti Vanguard pusku, jer iako imam 200 markova, nemam Rep - jer sam igrao za Monarchy.

Stvarno mislim da sam apsolutno nulti primjer za covjeka koji uopce nema srece s bilo cim u ovoj igri i koji mora sve raditi manualno - a to je pretezak posao u odnosu na ono kad barem nesto dobijes.

Sad mi je problem i igrati upce s drugim likovima jer gubim s tim vrijeme za rast ovog lika i eventualno dobijanje opreme za bilo sto.

Nije mi problem Lv28, imam i trenutnu opremu i dovoljno shardova za to i danas cu samo napraviti upgrade jednog komada i odmah sam 28.

Problem je sve ostalo i ono iza toga. Procitao sam puste stranice, nacrtao si DOSLOVNO sve opcije i nalazim se nigdje.

Sve sto cu igrati iduca 3 dana ce biti uzalud i sluzit ce samo da se maknem iz ove situacije gdje imam blokirane Vanguard pointe koje ne mogu potrositi. A dodatni MEGAZAJEB je sto moram igrati Vanguard misije da bih uopce napucao Vanguard Rank, a svi markove koje cu time osvojiti idu ravno u cabar.

Ne znam, fakat nije fer. Ja nisam tip koji odustaje, puno toga mi je izazov i stvarno mi se svijda ova igra, ali kad vidim sto sve ljudi dobijau - ne vi, vi ste zasluzili svu opremu koju ste dobili, sve i jedan - fakat mi dodje muka.

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
    • G4G
« Reply #313 on: September 24, 2014, 14:00:50 »
Jbg ja sam za to da su dropovi jos rijedji i nebi imao nista protiv,ja nisam zadovoljan svojim itemima bas jer mi se smuci kad vidim sta je sve ostatak ekipe skupio a igrali su neki daleko manje od mene a jos sam daleko prvi bio na lv20 i prvi poceo skupljat light stvari,ali eto RNG je ku.va sta ces,barem imam 2 lika pa mogu farmat materijale 2x....ovo sta se tebi desava je bogme rijetkost,mislim da ces uskoro pocet dobivat brutalne stvari,samo nemoj odustat.

Offline kengas

• 22ms
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID gtsurgeons.com
« Reply #314 on: September 24, 2014, 15:27:06 »
Nista vas ne razumim .  ;D
Gt veteran superstar u penziji