Potpisujem sve gore navedeno, a boldano pogotovo.
Mislim da smo zasluzili bolji zvuk, a ne nekakve miksere. Znam neki ce rec, a gle grafiku, a gle ovo...naravno, puno toga je poboljsano, ali za kompletni dozivljaj treba bit i kompletno iskustvo, zar ne?
Svi si mi trebamo priznati da GT više nije što je bio.. Jesam fan, jedino su GT5 i GT6 razlog zbog kojih imam PS3, ali teško sada provodim 3 sata za igrom kako sam nekad znao na Gran Turismu 4 na PS2 jer jednostavno nema tog žara koji me drži.. Prešao oko 25% karijere i već mi dosadila, nema ničega zanimljivog sto bi me tjeralo da idem dalje.. Ne mogu ni sam sebi vjerovati da sada sjednim u dnevnoj sobi i gledam televizor, a četiri dana nakon izlaska GT6 je ugašen.. Ne želim reći da me PD prevario ili opljačkao s time što su pokazali u trailerima i što sad igram.. Dobre stvari su što je simulacija skretanja, amortizera i cijelokupnog ponašanja auta na cesti stvarno super, čak se mora više paziti na pritiskanje papučice gasa nekog jačeg auta sa zadnjim pogonom, jer sada proklizava čak i na Racing gumama.. To nisam primjetio u GT5..
Radije bi da u igri ima duplo manje auta, ali da svi imaju stvarne vozne karakteristike, stvarni realni zvuk i promijenu brzina... Ne znam da li cu imati volje dalje voziti karijeru.. ako ne, čekati ću update i nadati se da će me nešto zaljepiti za stolac pa da ću moći nastaviti kak se spada..
Do tada cu pratiti temu kada cemo mi sa foruma voziti online jer jedino to me drži da upalim GT6 navečer.. Neprocijenjivo je kako je zezamo online i utrkujemo, smijemo i vozimo realno i pošteno.. Novi sam ovdje na forumu i neki dan sam prvi put zaigrao online sa 3-4 dečka sa foruma.. Nevjerojatno kako sam tamo dočekan, kao da me svi poznaju već jako dugo.. Stvarno sam vam na tome zahvalan.
Nadam se da admini nece obrisati poruku ili me kickati sa foruma zbog toga sto opet imam post o tome kako je GT6 pomalo razočaravajuć, ali koliko sam primjetio, ovo je ipak tema za diskusije o tome..