Author Topic: GRAN TURISMO 6 • Sluzbena tema - Chat, impresije, savjeti, razgovori  (Read 171161 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Re: GRAN TURISMO 6 • Sluzbena tema - Chat, impresije, savjeti, razgovori
« Reply #225 on: December 09, 2013, 23:22:58 »
Što se tiče zvuka guma, uvijek sam pozdravljao njegovu naglašenost, zbog nedostatka G sile ono je jedno od pokazatelja da tako nazovem koliko se na rubu vozi, tako da se slažem i po meni je to plus.

Kaže Amar da je to do update-a bilo ok zvučalo. I njega je šokiralo što je čuo nakon što je skinuo update.

Dakle, ne smeta što je glasniji, ali je preglasan i iritantan

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #226 on: December 10, 2013, 00:05:06 »
Culo se identicno, ukljucujuci skripanje kad guma ode na rub, osim sto nije bilo tako prokleto glasno.

Sina i Tonci neka kazu da li se to tako jako doista cuje na obicnim gumama, mislim da njih dvojica najbolje znaju.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #227 on: December 10, 2013, 01:25:00 »
Pogleda sam ending movie na prezadnjoj licenci tj al star natjecanje i usao u endurance natjecanja di je lova mizerna,tako da ce to malo pricekati, a red bull na goodwodu zvuci fantasticno , nekako je zvuk tj kvaliteta zvuka tog auta me zaprepastila u odnosu na cijelu igru , pa se nadam toj kvaliteti u gt7
Btw na kraku se dobije moon over the castle dvije verzije u igri
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: ZokyCRO
    • G4G
« Reply #228 on: December 10, 2013, 01:37:54 »
175000 za 24minutno mucenje na nurbu po strahovitoj kisi i jos k tome po noci,nebi hvala...cekam neki novi glitch! ;D

Offline romano2603

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • zovu me.... BERO :)
« Reply #229 on: December 10, 2013, 02:01:07 »
a red bull na goodwodu zvuci fantasticno , nekako je zvuk tj kvaliteta zvuka tog auta me zaprepastila u odnosu na cijelu igru

slažem se sa kolegom, evo već imam 7-8 sati igre i došao do Red Bull prototype na Goodwoodu, mislim si ono, sta sad cu s ovim na ovoj uskoj cestici???? Al onda, stisnem gas, BLOKADA i BOOOM, WAUU, zaprepašten, pomalo uplašen zvuka.. srce je počelo kucati!!! To je jedino što mi je u igri bilo fantastično, samo što sam se nadao da će takvih osjećaja biti više kad zaigram GT6.. Iskreno, igra me nije nesto previše impresionirala.. Al ajd.. GT fan sam već 15 godina i s njima sam od 1998. i kako sad necu kupiti GT6.. Čitao sam da im prodaja nije baš nešto na početku, ne znam kako će biti kasnije i kad se uračunamo i mi "digitalci", no mislim da se PD treba probuditi.. Čekamo već to jako dugo.. Što mi znači kad uzmem Shelby 500 GT danas i odem na probnu vožnju i on zvuči kao da ima 3 cilindra, a ne 8.. Rekli su da ce biti veliki patch sad u prosincu i u siječnju.. i nadam se da ce taj patch sadržavati prvenstveno sound rework.. znači prvenstveno to, a onda i druge glitcheve i bugove koje igra ima.. Znam da nije dovršena, znam da su računali da ce još dugo raditi na igri i updejtati je, al neka onda to naprave konačno kako se spada.. Kaza i PD samo malo treba nogom u guzicu, da sjednu i da poslože neke stvari..

If everything seems under control, you're just not going fast enough!

Offline cold

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #230 on: December 10, 2013, 09:07:09 »
U četvrtak dolazi prvi DLC - BMW M4

Sony plans to introduce on Thursday a downloadable content (DLC) for Gran Turismo 6 which will include the production version of the BMW M4 Coupe. Coinciding with the DLC launch, BMW will allegedly show the highly anticipated M4 Coupe along with its four-door sibling, the M3 Sedan.

http://www.worldcarfans.com/113120967259/2014-bmw-m3-and-m4-to-be-unveiled-on-thursday---report

Zasto ne stave prvu M3ojku?! El je mozda vec u GT6?

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #231 on: December 10, 2013, 10:35:28 »
Meni je zvuk okej, bolji nego u GT5 i gume i ne slusam. Imam postavku Small Theatre i Virtual Surround, te na TV isto Surround. Upravljanje volanom zakon, totalna kontrola i gust, a i brzina se bolje osjeti.
Trebao bi track kreator jos doci, i racing modifikacije auta valjda, zar ne? GT2 je tu bio najjaci, sve si ih mogao modati. Inace, Anniversary Edition je jos na storu, ne znam samo fali li koji preorder bonus.

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #232 on: December 10, 2013, 11:35:06 »
Svi auti koji su se mogli modificirat postoje u dealershipu.

Neznam jel itko probo ali evoque tunirani, rally ovjes i ostali bakraci je vrlo interesantan za vozit na eigeru.
Fasciniralo me koliko se moze proklizavat kad se side sa sodera na asfalt kod onog tunela, u gt5 mi je to nekako bilo ima ili nema gripa i da nemasituacije izmedu kao tu.
Takoder cjela voznja po makadamu je puno fluidnija i s autom se moze bolje manevrirat i namjestat sto se bas i nije dalo u gt5.
Pogotovo sa jacim autom u nekom sporijem zavoju kad se da gas do kraja ode preko nosa umjestoda straznji kraj pocne prelazit prednji.
Mozda je bilo do postavka diferencijala ali s evoquom i audijem quattro sam to kolko tolko uspio napravit.

S obzirom da pisem znaci da je gt6 odlucio radit, pitanje dokad...
Ja vozim sa slusalicama, 5.1 i small theater.
Ferrari fxx zvuci odlicno ali do nekih odredenih okretsjs i onda mi zvuci ko nekakvo puhalo na maksimalnim okretajima.
Ono sto ga se na cas cuje u traileru nema veze s ovim u igri.
Formula gt se jos tise cuje nego u gt5 i nema onog pucanja iz auspuha i zvuci prejadno na kocenjima.
Redbull bi svrstao u vrhunac sa hondom iz super gt-a.

Da red bull junior bude malo bolji oerformansama od formule gt i da se moze boja/broj postimat idealno bi bilo za natjecanja.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline Duvorynn

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #233 on: December 10, 2013, 12:49:22 »
slažem se sa kolegom, evo već imam 7-8 sati igre i došao do Red Bull prototype na Goodwoodu, mislim si ono, sta sad cu s ovim na ovoj uskoj cestici???? Al onda, stisnem gas, BLOKADA i BOOOM, WAUU, zaprepašten, pomalo uplašen zvuka.. srce je počelo kucati!!! To je jedino što mi je u igri bilo fantastično, samo što sam se nadao da će takvih osjećaja biti više kad zaigram GT6.. Iskreno, igra me nije nesto previše impresionirala.. Al ajd.. GT fan sam već 15 godina i s njima sam od 1998. i kako sad necu kupiti GT6.. Čitao sam da im prodaja nije baš nešto na početku, ne znam kako će biti kasnije i kad se uračunamo i mi "digitalci", no mislim da se PD treba probuditi.. Čekamo već to jako dugo.. Što mi znači kad uzmem Shelby 500 GT danas i odem na probnu vožnju i on zvuči kao da ima 3 cilindra, a ne 8.. Rekli su da ce biti veliki patch sad u prosincu i u siječnju.. i nadam se da ce taj patch sadržavati prvenstveno sound rework.. znači prvenstveno to, a onda i druge glitcheve i bugove koje igra ima.. Znam da nije dovršena, znam da su računali da ce još dugo raditi na igri i updejtati je, al neka onda to naprave konačno kako se spada.. Kaza i PD samo malo treba nogom u guzicu, da sjednu i da poslože neke stvari..

Potpisujem sve gore navedeno, a boldano pogotovo.
Mislim da smo zasluzili bolji zvuk, a ne nekakve miksere. Znam neki ce rec, a gle grafiku, a gle ovo...naravno, puno toga je poboljsano, ali za kompletni dozivljaj treba bit i kompletno iskustvo, zar ne?
Either snow, sun or rainy day, FAIR PLAY forever and all the way.

You don't know the true meaning of speed if you didn't travel faster than sound!!!

PSN-ID: Duvorynn
Xbox Live: Duvorynn

Offline ivann

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #234 on: December 10, 2013, 13:33:59 »
Sinoc pokusavao MR challenge 1 sa NSX-om bez tuninga ali nije islo, moralo se ulozit u sports ecu haha

Offline romano2603

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • zovu me.... BERO :)
« Reply #235 on: December 10, 2013, 14:33:43 »
Potpisujem sve gore navedeno, a boldano pogotovo.
Mislim da smo zasluzili bolji zvuk, a ne nekakve miksere. Znam neki ce rec, a gle grafiku, a gle ovo...naravno, puno toga je poboljsano, ali za kompletni dozivljaj treba bit i kompletno iskustvo, zar ne?

Svi si mi trebamo priznati da GT više nije što je bio.. Jesam fan, jedino su GT5 i GT6 razlog zbog kojih imam PS3, ali teško sada provodim 3 sata za igrom kako sam nekad znao na Gran Turismu 4 na PS2 jer jednostavno nema tog žara koji me drži.. Prešao oko 25% karijere i već mi dosadila, nema ničega zanimljivog sto bi me tjeralo da idem dalje.. Ne mogu ni sam sebi vjerovati da sada sjednim u dnevnoj sobi i gledam televizor, a četiri dana nakon izlaska GT6 je ugašen.. Ne želim reći da me PD prevario ili opljačkao s time što su pokazali u trailerima i što sad igram.. Dobre stvari su što je simulacija skretanja, amortizera i cijelokupnog ponašanja auta na cesti stvarno super, čak se mora više paziti na pritiskanje papučice gasa nekog jačeg auta sa zadnjim pogonom, jer sada proklizava čak i na Racing gumama.. To nisam primjetio u GT5..

Radije bi da u igri ima duplo manje auta, ali da svi imaju stvarne vozne karakteristike, stvarni realni zvuk i promijenu brzina... Ne znam da li cu imati volje dalje voziti karijeru.. ako ne, čekati ću update i nadati se da će me nešto zaljepiti za stolac pa da ću moći nastaviti kak se spada..

Do tada cu pratiti temu kada cemo mi sa foruma voziti online jer jedino to me drži da upalim GT6 navečer.. Neprocijenjivo je kako je zezamo online i utrkujemo, smijemo i vozimo realno i pošteno.. Novi sam ovdje na forumu i neki dan sam prvi put zaigrao online sa 3-4 dečka sa foruma.. Nevjerojatno kako sam tamo dočekan, kao da me svi poznaju već jako dugo.. Stvarno sam vam na tome zahvalan.

Nadam se da admini nece obrisati poruku ili me kickati sa foruma zbog toga sto opet imam post o tome kako je GT6 pomalo razočaravajuć, ali koliko sam primjetio, ovo je ipak tema za diskusije o tome..
If everything seems under control, you're just not going fast enough!

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #236 on: December 10, 2013, 14:39:18 »
O, kolega, zaboravljaš da si i ti kao i svi mi "ostario" uz GT.

Tj. promijenili smo se, treba puno više za napaliti nas, al lijepo je sve to svaliti na igru.

Ja to sudim po sebi, da se zna :)
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #237 on: December 10, 2013, 14:42:21 »
Nemaš brige za brisanje, ovdje nema cenzure. Čuj, igra je u nekim segmentima fantastična, u nekim ispodprosječna, jebiga to je Gran Turismo. Meni ne idu u glavu izostanak kvalifikacija u karijeri i ti startovi sa zadnjeg mjesta, to je last last gen, ali s druge strane imamo odličan vozni model i jako dobru osnovnu platformu za online druženja, a to je većini ovdje bit igre.

Offline kengas

• 22ms
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID gtsurgeons.com
« Reply #238 on: December 10, 2013, 14:57:09 »
Sto bi nasi stari rekli: ko voli nek' izvoli
Zna li i'ko napisati sta ga odusevljava u igri ?
Ja svako jutro ustanem i prvo na sta pomislim je...

Uf, sto je hladno u p...u materinu.
Gt veteran superstar u penziji

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #239 on: December 10, 2013, 14:59:08 »
Nadam se da admini nece obrisati poruku ili me kickati sa foruma zbog toga sto opet imam post o tome kako je GT6 pomalo razočaravajuć, ali koliko sam primjetio, ovo je ipak tema za diskusije o tome..

Obrisat? Kickati? Nema sanse. Sve kritike su dobrodosle, a mi ak i prednjacmo po kritikama, jer vidimo stvari koje 90% igraca i ne vidi.

Jedino za sto se leti s foruma je vrijedjanje ili namjerno trollanje, a i to imamo samo jedan primjer u 6 godina foruma, a i on se vratio bolji, jaci i brzi nego ikada.

Uzivaj na GTS ;)