Za mene osobno je G25 i dalje najbolji volan na trzistu, ali to je zbog toga jer G27 ne mogu oprostiti sto nema sekvencijalni mod u H-kutiji.
S druge strane, da ga ima, G27 je svakako bolji, pogotovo u samom "volanu" jer su mu motori brzi, a sam osjecaj okretanja puno precizniji.
Uopce nam spora da se ni DFP ni DFGT ne mogu mjeriti sa G25/27, i to na razlicitim fronovima. Da sad ne tupim previse, DFP je sjajan volan, ali je u odnosu na G volane posve neprecizan. S druge strane, DFGT je po preciznosti i osjecaju samog volana na tragu G serije, ali su mu pedale jednostavno grozne, bas kao i one na DFP.
G serija ostaje kralj za voznju, a mislim da uopce nam spora da znatno doprinosi kvaliteti same voznje. Ostaje za vidjeti kakvim ce se okazati novi Fanatec volani, buduci da ih ljudi vec polako dobijajau - Dzidza kod nas recimo - a vrlo ih hvale, pogotovo za GT5P.
Treba vidjeti sto ce se dogoditi kad izadje GT5 i hoce li se pojaviti neki novi "sluzbeni" volan. G27 je volan evidentno napravljen za PC trziste, a DFGT je radjen kao "sluzbeni" volan za Prologue.
Idealnog volana svakako nema, ali G serija je na tragu toga. "DF" serija je budget rjesenje koje je izvrsno za novce koje trazi. Ukratko, kao i sa zenama - nema idealne. Ali uvijek ima dovoljno dobre da covjek moze pristati na komprimis kako bi se dobro zabavio.