Ja bi radje 1 stock sa svim ugasenim, ali je to luxuz valjda.
Sta vrijedi sve pogasiti kad ce drugi koristiti sve raspolozivo ?
Da ionak ce ga svi upalit....uglavnom imamo slipstream konacnk kako treba,imamo i solo kvale bez slipstream-a i mislim da bi sad ona prvenstva konacno mogla poprimit nekog smisla....sta se ceka?biker?fedro?
Onaj update najavljen za siječanj koji bi trebao donijeti još Online opcija
Hej, Zoki
Prvo naravno ovo što Stinger veli.
A ima tu na odjelu još raznih primarijusa organizacije, ali izgleda da svi imaju još i poneke dr.problematike - strpljen, spašen.
Ja sam upravo završio osmišljavanje nekih zabavnih (nadam se?
) prvenstava sa starim makinama, pa ću pokrenuti ankete da vidimo kakav je zapravo interes.
Za ultra ozbiljna prvenstva, strpite se dok se aktiviraju ostale kolege, previše je to komplikacija za mene kad se pojave neka neslaganja
E, ali, OVO JE ULTRA ozbiljna grupa organizatora. A također i apsolutno uspješna i kompetenta u tome.I tpe-rus i ja vozimo s njima već kojih 2 godine i sigurno obojica možemo imati samo riječi hvale - što je već samo po sebi fenomenalno, pa dalje neću duljiti.
Osnovno - iako nastupaju i putem GTP-a, imaju oni i svoj forum poput našeg i par manih webova za organizacijske svrhe jer su tehnički stvarno nešto posebno.
http://www.gtplanet.net/forum/threads/%E2%89%A3pure-super-gt-cup-gt300-and-gt500-multi-class-tuning-prohibited-unlimited-spots-sign-up-now.293291/Od vozača ima od casualaca do čistih aliena... npr. negdje 4 Britanska, 6 Američkih, ponešto Skandinavskih finalista regionalnih GTAkademija (od kojih je cca.pola bilo i na PRAVIM finalima na Silverstonu).
A kao šlag tu je i Tony1311 - Grk koji nema Akademiju kao ni mi, ali sprema u džep sve te "Akademike" osim jednog
Postao je izuzetno opušten i susretljiv tip (Keko bi se začudio kolika promjena od Prologa) i kad sam mu spominjao naše nedavno prvenstvo i Keka -
lijepo me je zamolio da pozovem cijelu ekipu jer bi jako volio voziti baš s Vama Brzina njima nije važna, nego korektnost na stazi i u komunikaciji, i da svatko pomalo i doprinese.I već su navikli voziti "protiv" raznih foruma, prošlo prvenstvo su bile ekipe s još dva podjednako jaka - i tu nikome nije do bilo kakvog iskorištavanja, SVE JE UVIJEK na zajedničku dobrobit, tako da se ne morate skanjivati, dapače.
A bilo je 50 prijavljenih tako da se po potrebi vozilo čak i u 3 loungea. Takva kvaliteta i kvantiteta je nešto što je pravi gušt doživjeti
Trenutno pokreću jedno puno jednostavnije prvenstvo za ugrijavanje jer je otvoreno za sve (inače je samo po pozivnici od organizatora), a TUNING PROHIBITED je što uglavnom nije slučaj jer nastoje utrkivati što više makina istovremeno.
Pa iskoristite i pokažite im kako voze KIRURZI (E, sad idem poraditi na temi za neka naša prvenstva, tj. da ponudim pa vi vidite.)