Ovakva je situacija - čini mi se da se ovi mini-DLCovi tipa Vegas Pack, War Hero Pack i sl. ne mogu vise nabaviti.
No, skinuo sam si DLC Joe's Adventures! Doticni košta čini mi se 59,00 kn. Do sada prešao sam 75% DLC-a.
DLC donosi:
- novi dio mape integriran u ostatak Empire Baya, a to je dio oko brane, na sjeveroistocnom dijelu mape
- novi dio mape ukljucuje jednu dugu vangradsku prometnicu, tunel, spoj sa cestom blizu auto-otpada i cca. 1 km dugu offroad dionicu
- prva misija odvija se upravo tamo (kod brane), ali tijekom zime, te ukljucuje voznju tj. potjeru po zaleđenom jezeru
- u istoj se misiji, upravo na tom jezeru, ako osobu koju ganjate gurnete u rupu u ledu, može dobiti Artic Grave Trophy
- prva misija puna je animiranih sekvenci, te djeluje kao bilo koja druga misija iz originalne kampanje
- nakon te prve misije, u ostalima više nema snijega, te se radnja odvija 5 godina nakon tih evenata
- nažalost, kasnije je i animiranih sekvenci manje, a veci dio igre igra se kao i DLC "The Betrial Of Jimmy" (arkadno, u GTA stilu)
- povremeno, u kasnijim dijelovima DLC-a naici cete na neki dio radnje vezan uz pricu, sa zanimljivom animacijom
- iako je vecina misija repetivna (odi-ubij-vrati se ili odvezi-ubi-vrati se), ima i dobrih/zanimljivih misija na/u novim objektima
- neki od novih objekata ukljucuju trgovacki centar (iz kojeg na poslijetku kao vozilo za bijeg kradete izlozeni automobil), kucu pored brane, vilu u elitnom naselju i dr.
Da podsjestim - postoje 3 sluzbena DLC-a za PS3 verziju igre: The Betrial Of Jimmy, Jimmy's Vendeta i Joe's Adventures.
Osobno imam prvi i treci, i sa njima istina igra djeluje kompletnije, no i dalje ostajem pri reviewu koji sam napisao u ovoj temi vezan uz glavnu pricu.
Po meni ovo je uistinu sjajna igra, ali povremeno daje dojam da je falilo resursa i love za uciniti ju jos boljom, jer znanja razvojni tim vjerujem da ima.