Author Topic: (M) MGS serijal  (Read 94732 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Re: (M) MGS serijal
« Reply #90 on: March 27, 2013, 20:59:09 »
MGS V: The phantom pain

PS3/360

"METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN" GDC 2013 Trailer

Jebo me pas ako sam ja sta skuzio..

Sta je s Ground Zeroes? Di je najava next gena? Mora se nesto i za E3 cuvat vjerovatno..

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #91 on: March 27, 2013, 21:33:30 »
Zamijenio sam tvoj trailer sa onim sa sluzbenih stranica.

Ovo je sve Snakeova stvarnost pomijesana s njegovim halucinacijama i sjecanjima.

Koji je stvarni timeframe - e, to je vec pitanje. Kao i tko je ustvari tko. I jeli Ishmael opce stvaran. I jeli mozda Ishamel sam Snake, dok je Snake sam svoja fantazija. Ili je sve fantazija.

Bilokakobilo, engine je FANTASTICAN. Ono kad su pokazali prosli trailer, ali samo po danu je serious business. Ovo je prva igra u kojoj dan i svijetlo izgleda kao u ARMI - ako ne i bolje.

Osvjetljenje i shaderi su najvazniji dio enginea, dakle ovo je sad po prvi put ikad da je netko prisao blizu Polyphony Digitalu.

A o platformama i svemu cemo cuti tek na E3, ovo je GDC, vezano je za developere. Dok je isla ova konfa, paralelno je isla zatvorena Sony konfa za developere - ali obicno GDC nije pozornica za velike objave. Jos dva mjeseca.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #92 on: March 27, 2013, 22:02:27 »
MGS V: The phantom pain

PS3/360

Jebo me pas ako sam ja sta skuzio..

Sta je s Ground Zeroes? Di je najava next gena? Mora se nesto i za E3 cuvat vjerovatno..

"Kojima officially confirmed that Ground Zeroes and The Phantom Pain were one and the same, and that the final title was going to be Metal Gear Solid V: The Phantom Pain."

I kao što već prije rekoh, previše je miliona PS3 i X360 prodano da bi se propuštalo zaraditi novce izlaskom samo na next genu...

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #93 on: March 27, 2013, 22:39:29 »
Kapljica znoja na 0:33  ;D ;D ;D
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #94 on: March 28, 2013, 09:52:24 »
Jucerasnji keynote, svakako pogledati tko nije imao priliku.

Kojima Productions - GDC 2013 (Full Presentation) [HD]

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #95 on: March 28, 2013, 11:29:57 »
Ja sam malo zbunjen, 2 puta sam pogledao trailer, nije moguće da ovakvu grafiku vrti PS3/x360, a opet na momente mi ne djeluje kao next gen(neki dijelovi) jel' to namjerno tako pa će na E3 najavit za obe generacije, jer ima stvarno dijelova koje PS3 100% ne bi mogao da vrti, neznam...  ???

Voli bi da bude za sljedeću generaciju, jer PS3 sigurno neću imati u vrijeme izlaska igre, a odmah se nameće pitanje, ako bude samo za ovu generaciju, hoće PS4 u startu imati mogućnost kupnje u digitalnom obliku PS3 naslove?  :)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #96 on: March 28, 2013, 12:23:44 »
Ja sam malo zbunjen, 2 puta sam pogledao trailer, nije moguće da ovakvu grafiku vrti PS3/x360, a opet na momente mi ne djeluje kao next gen(neki dijelovi) jel' to namjerno tako pa će na E3 najavit za obe generacije, jer ima stvarno dijelova koje PS3 100% ne bi mogao da vrti, neznam...  ???

Voli bi da bude za sljedeću generaciju, jer PS3 sigurno neću imati u vrijeme izlaska igre, a odmah se nameće pitanje, ako bude samo za ovu generaciju, hoće PS4 u startu imati mogućnost kupnje u digitalnom obliku PS3 naslove?  :)

A gle, po mom misljenju je moguce. Na isti nacin je nemoguce i da Gran Turismo 5 ima osvjetljenje kakvo ima i da igra tako izgleda, pa eto je - ipak tako izgleda i ide u 60 fps. Ovaj Fox Engine je apsolutno citav baziran samo na osvjetljenju i real-time shadowingu i occuranceu - a to apsolutno identicno GT engine radi jos od 2009. Ujedno, ovaj Fox Engine je jedini komercijalni engine koji meni pada na pamet da to radi uz GT5 engine i ARMA engine. Svi drugi enginei nesto dodatno "uljepsavaju" ili rade post-processing svega i svacega kako bi izgledali atraktivnije. Navedena tri enginea su jedini koji pokusavaju da sve izgleda sto je prirodnije moguce (temperatura svijetla).

Da skratim, netko je povukao dobru paralelu, evo da to sve izgleda kao ovaj gen bez problema:

Samo je rasvjeta bitna - ono kako se sve osvjetljava. Sami modeli, teksture i shaderi po nicemu ne govore next-gen. E sad, druga je prica sa jucerasnjom prezentacijom - vidi ovaj video gore - gdje sve sto prikazuju izgleda posve neizvedivo na ovom genu, prvenstveno zbog tekstura i shadera (kako je sam Kojima rekao, jucer je prezentacija isla na nekom PC-ju - kakvom, ne znamo).

A na samom kraju trailera jasno se vidi "PS3" i "X360". Sto se tice detalja za koje ce to platforme stvarno sve izaci i kad - nema nista prije E3.

Ali vjerovatno je za ocekivati da ce izaci za sve istovremeno.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #97 on: March 28, 2013, 12:55:24 »
E jbg sad, oni ni sami neznaju kaj rade ::)

http://www.joystiq.com/2013/03/27/david-hayter-says-he-wasnt-asked-to-voice-metal-gear-solid-5/

Contrary to what Kojima said during the GDC panel today, Konami has confirmed with Joystiq that Ground Zeroes and Metal Gear Solid V: Phantom Pain are indeed separate games.

Kojima majstor obmane ;) Ja sam spreman na kajgod samo da izadje na NG.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #98 on: March 28, 2013, 13:59:17 »
Meni je bitno, pošto uzimam PS4 na dan izlaska, ako i ne bude NG, nek se ima odmah za skinut u digitalnom obliku na PS4.  8)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #99 on: March 28, 2013, 16:07:24 »
PS3 ne mislim tako skoro prodavati jer ne uzimam PS5 na launchu, tako da mi je drago da ovo uz GT6 (  8) ) dolazi na present gen. Trailer je premoćan, glazba, uništenje Outer Heavena i napad na bolnicu gdje je Big Boss stvarno su upečatljivi. Ich bin sehr zufrieden.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #100 on: March 29, 2013, 10:48:05 »
20min intervju s Kojimom na www.gametrailers.com, nisam jos pogledao, nadam se da ima novih info..

Nisam stavio direkt link zato kaj forum ne voli linkove s gametrailersa, ja ubacim link i kad postam izbaci mi da je link "page not found", ugl nebitno, odo gledat :)

EDIT:

-Sounds like we'll be getting Ground Zeroes and Phantom Pain separately. Ties into how Kojima was interested in episodic releases. Ground Zeroes first and then Phantom Pain, as Ground Zeroes "eases us" into the sneaking and whatnot, and Phantom Pain is a huge game that continues.

-Hayter is gone for good :(

-Ground Zeroes takes place almost immediately after Peace Walker, Phantom Pain 9 years later

-It will be open world unlike previous Metal Gears where you just show up at a stage and go in a linear path. Instead they want it to be "realistic infiltration", you choose how to infiltrate, where to infiltrate, and what time is best to do it. There could be side missions along the way that affect your objective.

-You will only play as Big Boss

-80% realistic, 20% sci fi/fantasy (fire whales and shit)

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: ZokyCRO
    • G4G
« Reply #101 on: March 29, 2013, 11:44:08 »
Bez Haytera nije to to vise! :(

Offline biker4lifeCRO

• GTS Race Organizer
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • official plominka rider =)
    • www.motori.hr/forum
« Reply #102 on: March 29, 2013, 17:16:24 »
Bez Haytera nije to to vise! :(

+1       :-[ :-\

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #103 on: April 22, 2013, 23:15:13 »

Metal Gear ‘Legacy Collection’ Confirmed for PS3
All four Metal Gear Solid titles plus Peace Walker, VR Missions and more.

http://www.ign.com/articles/2013/04/22/metal-gear-legacy-collection-outed-by-korean-ratings-board?abthid=5175810906c8788b3100000b

https://twitter.com/gamespot/status/326400197607436288

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #104 on: April 23, 2013, 00:54:30 »
Odlicno za privuci jos kojeg novog igraca. Poput mene :)
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.