Author Topic: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread  (Read 978664 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
Re: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread
« Reply #495 on: December 01, 2010, 20:04:12 »
Jako se radujem tom rallyju, još ga nisam probao :) Mislim, probao sam rally ovako (najviše kad sam u Course Makeru napravio jednu stazu, super nešt), ali nisam probao evente. I otkad sam u GT4 zavolio rally, ovome se jako radujem. AH, GT5, nema boljeg...
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline turok

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID t_urok99
« Reply #496 on: December 01, 2010, 21:44:27 »
Jebemtiled Kaz.Upropasti nam privatne živote.Dođem na posao,istovarujem neki šleper viličarem i razmišljam što sljedeće napravit kad dođem doma i pokrenem igru.Pa kad spićkam paletu od  10 000 € bit će veselo. ;D

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #497 on: December 01, 2010, 23:15:33 »
;D ;D ;D

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #498 on: December 02, 2010, 00:13:15 »
Tri sata neprestane vožnje, ali se isplatilo. Guzica mi je poprimila novi oblik, ali se isplatilo.

IC-3 licenca, savršeno čista, predivna dva kruga, odlično odvožena, maltene bez greške. Predivno. Svršavat ću na replay ovih dana. AH! Koji osjećaj!

Sad sam išao vidjeti koliko sam bio blizu jednom zidu kad sam išao čisto ravno i skoro ga dotaknuo - u Photomodeu sam gledao i ima otprilike 3 cm od zida, jako malo. Ipak čisto sve, jer da sam imalo taknuo išlo bi sve iz početka ;D
Usput, konačno vrijeme je 2:42.xxx
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline Outsider

• GTS Full Member
  • Gospon Doktor
  • *
  • PSN ID - Gantrfaxx
« Reply #499 on: December 02, 2010, 12:32:10 »
Ja jučer bio toliko umoran i neispavan da nisam pravo ni igrao no zato me cura spašava. Poludila je za B-Spec-om i ima 3 vozača a B-Spec level mi je 10. Dobila već par automobila, kad sam predvečer došao doma kliknem na garažu a ono unutra hrpa auta koje još nisam ni vidio. Bio sam preumoran da sjednem za volan i vozim, samo sam se srušio u krevet a ona nastavila igrati i igrala tko zna do kada u noći, baš me zanima da li me danas čeka još kakvo iznenađenje u garaži.  :)

Koji je to osjećaj doći doma i vidjeti curu kako sjedi pred televizorom i fanatično igra i otići i vratit se par sati kasnije a ona da se nije ni pomakla.

Offline Dario

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • Psn id: General_Vuk
« Reply #500 on: December 02, 2010, 15:35:11 »
eto ko ce ti odvest one 24h trke  ;D

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #501 on: December 02, 2010, 15:40:05 »
Dolazi i mogucnost backupa save-filea:

From Twitter
(@Kaz_Yamauchi)
2/12/10 8:28
自分のセーブデータを他のストレージへバックアップする・・・12月下旬のアップデートで可能になります。

Japanese to English translation

"Updates will be available in late December to back up your saved data to another storage."

https://twitter.com/kaz_yamauchi/status/10082950792085504

Nadam se samo da ce svejedno ostati lockan za pojedini PSN-account.

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #502 on: December 02, 2010, 15:40:43 »
Ja jučer bio toliko umoran i neispavan da nisam pravo ni igrao no zato me cura spašava. Poludila je za B-Spec-om i ima 3 vozača a B-Spec level mi je 10. Dobila već par automobila, kad sam predvečer došao doma kliknem na garažu a ono unutra hrpa auta koje još nisam ni vidio. Bio sam preumoran da sjednem za volan i vozim, samo sam se srušio u krevet a ona nastavila igrati i igrala tko zna do kada u noći, baš me zanima da li me danas čeka još kakvo iznenađenje u garaži.  :)

Koji je to osjećaj doći doma i vidjeti curu kako sjedi pred televizorom i fanatično igra i otići i vratit se par sati kasnije a ona da se nije ni pomakla.
Koliko vidim ti se uopće nećeš igrati  ;D
PSN_ID: Dzidza1978

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #503 on: December 02, 2010, 17:26:55 »
Dolazi i mogucnost backupa save-filea:

From Twitter
(@Kaz_Yamauchi)
2/12/10 8:28
自分のセーブデータを他のストレージへバックアップする・・・12月下旬のアップデートで可能になります。

Japanese to English translation

"Updates will be available in late December to back up your saved data to another storage."

https://twitter.com/kaz_yamauchi/status/10082950792085504

Nadam se samo da ce svejedno ostati lockan za pojedini PSN-account.

bilo bi lijepo...

Meni je najviše žao što sam predaleko dogurao u igri da mi se da ići iz početka, napravio sam par krivih kupnji i bezveze bacio novce. A njih sad imam previše da otvorim onaj penniless ačivment. A i nisam svim autima promijenio ulje na početku :(

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #504 on: December 02, 2010, 17:40:14 »
ajajajaj, aj... Ako ništa drugo, ipak ovaj tvoj post će još nekima od nas pomoći manje više na vrijeme... :-\
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #505 on: December 02, 2010, 17:46:47 »
Ma dobro, nemam ni sad nešto previše novaca, manje od miliona u svakom slučaju, ali mi je žao trošiti novce bez potrebe, a pitanje je da li ću i kad voziti te aute...

Inače, ti Used znaju ispasti jako skupi... ovi bolji modeli sa više kilometara budu toliko uništeni da se mora ulupati gomila novaca u njih, živa papilova...

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #506 on: December 02, 2010, 17:55:03 »
Sve OK, svako poboljsanje je dobro doslo. Samo se nadam da to nece biti sve, nego je stvarno rad na GT5 "far from over". Obecano je svasta, dalo se naslutiti jos vise, malo nas je osupnula kolicina staza i tehnickih problema dotad u svemu uzornog serijala, nadam se da ce Kazunori uspjeti i htjeti rijesiti sve sto nas muci. Ako poprave frame rate, screen tearing i dodaju par staza, nece vise biti razloga za kukanje. A mislim da mi, jedni od najvjernijih sljedbenika serijala, imamo puno pravo traziti da se barem gro tih problema rijesi.

Offline Ledu505

• Doktor Osobne Prakse
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Direktor Svemira
« Reply #507 on: December 02, 2010, 18:36:21 »
Kako da napravim taj trofej "spend all money"? Sto cu u situaciji kad mi ostane npr. 103cr, gdje to zalupat?
Ono sto je lako, ne radi svatko.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #508 on: December 02, 2010, 18:37:52 »
Ja te vaše vizualne probleme stvarno ne primjećujem. Ono, znam ih povremeno vidjeti, ali su mi totalno nevažan dio igre... Sinoć sam vozio rally spec. evente pa po toscani stabla izniču iz zemlje i sl, al da me to toliko smeta, ne.

Jedino što bih stvarno htio jest da u online stave kvačicu za non tuned aute, te da nam preko dlc-a daju 5-6 novih/starih staza. Sve ostalo je sasvim dovoljno.

I jedva čekam da počne kuknjava kad uvedu ovaj mehanički demiđ ;D

Al' pas mater, kako me kopa da krenem igru iz početka, ali to bi stvarno previše vremena uzelo jer sam većinu odradio dok sam bio na godišnjem... tko će to sad sve iz početka?

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #509 on: December 02, 2010, 18:39:25 »
Kako da napravim taj trofej "spend all money"? Sto cu u situaciji kad mi ostane npr. 103cr, gdje to zalupat?

E, to je taj zajeb i zašto je taj trofej najlakše osvojit na početku. Jebiga, trebaš ciljati used aute da zadnju brojku dovedeš na nulu... uglavnom, preveliki zajeb