Neznam, ja sam vec spominjao, ali nekako mislim da je ovo samo 'kostur' od GT5 kakav ce biti jednog dana ili tek GT6 ako bude na ovoj konzoli. Tesko je vjerovati da su ovoliko vremena potrosili samo na 'ovo'.
Eto Nurb i London su dokaz da se igra jos 'pegla', vjerujem da ce biti bolje i zanimljivije, prije nisu 'imali' net i bili su prisiljeni sve odmah utrpati, sad sve dolazi pomalo, ne mozemo jos donosti zakljucke, ja sam jos prezadovoljan, nadam se da ce tako i potrajati...
Što? Trebam čekati još 4-5 godina da stave "mesa" na taj "kostur"?!
Ovo je gotovo, završena priča... jedino na čemu mogu raditi jest dodavati ove seasonal evente, možda neki Spec Event, mada sumnjam jer su oni koliko znam uračunati u postotak prelaska igre. Tako da, što se karijere tiče, to je to, nema više naprijed...
Osim seasonal eventa mogu popravljati online, uvesti upotrebu track editora u njega. Taj dio pet dana nakon izlaska igre više nitko nikad nije ni spomenuo
Toliko halabuke, prikažu jedno, izdaju okrljaštenu verziju i na kraju nikakve koristi od njega, nitko ga ni ne koristi...
Oni slobodno mogu sjesti za stol, redizajnirati GT5, malo popeglati grafiku gdje još nije u redu, dodati malo novih premium auta, pokoju stazu, kompletno prepraviti karijeru i spec. evente i izdati GT6 i opet okrenuti dobre novce. E sad, da li će to napraviti i najvažnije, KAD će to napraviti. Koliko ćemo morati čekati novi GT? Da li će ići takvim putem ili ćemo opet čekati neko novo svjetsko čudo, hajpati ljude slijedećih 4-5 godina, čekati novu platformu pa ponovo raditi igru za nju i izdati je nedovršenu?!
Ono, ja sam dogurao do 39 godine... mislio sam da ću slijedećih par godina igrati GT5, ali nekako mi se čini da jednostavno neću imati što igrati. OK, nabaciti online za vikend, ali iskreno, ja sam očekivao malo više od toga