Jucer sam rjesio sve
SE#6.
Sve u svemu, vrlo lagano, toliko da ih prolazim samo zbog
XP.
Sa
Skyline-om odvozio na serijali+ulje (S1 gume, ja mislim), zanimljivo, a sto se samog auta tice, iako je FR layout, rado ode u understeer kada ga se forsira. Tezak naprijed. Djeluje mi kao japanska verzija BMW trojke, samo 10x manje zabavna i za duplo starije kupce.
Ferrari F430 Scuderia, žuti sa crnim crtama i crnim felgama u mom slucaju - "dosadno" je 5 krugova kruziti po Monzi, pa sam mu stavio potpuno otvoren usis i auspuh, da bar uzivam u zvucnoj kulisi. Mimo toga stavio sam jos i gewinde, mislim da cu se s ovim autom i inace malo zabavljati u practicu na Ringu, pa da ga mogu stelati kako mi pase. Serijala mimo toga.
Indy Road sa Corvette - oni pick-upovi po stazi iritiraju i imaju kretenske putanje. Pazljivo oko njih da se ne izgubi puno vremena. Jedini pravi konkurent je novi Camaro koji starta prvi i ima cistu stazu i vozi neloše.
MX-5 na Tsukubi - na toj stazi imam bar 1000 krugova odvezenih ako zbrojim GT4, TT i GT5. No problem.
Suzuki Capuccino '95. - 64 KS serijala. Nakon ovih iznad brutalno dosadno
, a posto sam to pustio za kraj, odlucio sam to malo začiniti.
Pod broj jedan, ako se ne kupi tvornicki crveni, obavezno ga ofarbati u Rosso Scuderia.
Nakon toga provesti plastičnjara tuning, znaci set lajsni, pragova i dodataka braniku, ali oni manji, koji ne bodu u oci baš jako (ipak, da ovo "vozilo" ne bude bas prilicna nakupina plastike na cesti). Felge petokrake (ENKEI mislim), obavezno perla bijele. Nakon toga provesti potpuno olaksavanje i ukrucivanje karoserije, karbon hauba, plasticna stakla, staviti stage 3 turbo, kao i sve ali bas sve ostale tuning dodatke. Nakon kupnje gewindi, auto obavezno maximalno zabiti u pod, do te mjere da se vidno naruse vozna svojstva. Zadnji kraj u odnosu na prednji ostavite bar 2 cm visim, za postici "bad look" efekt (ako je ovdje to uopce moguce).
Tvrdocu amortizera straviti na onu najjacu mogucu, naravno, tako da je svaki prelazak preko pasice prava avantura, i da bi u stvarnom zivotu semerinzi izdrzali do prvog šahta.
Tada na liniji obavezno stavite od Brainbuga (inace nisam ljubitelj tehnjave) pjesmu Nightmare (moze radio edit), i za pocetak odite u đir po Ringu. Krajnji rezultat je 133 KS na 620 KG, nije loše, stovise, ako se dobro ustela, dosta i brzo. Jedna napomena samo, auto kosta 14.000-i-nešto-sitno Cr., a samo gewinde dođu 15.000 Cr., tako da isplativnost ovog iznad je u najmanju ruku diskutabilna, ali ipak je to samo igra, zasto se ne zabaviti.