Jucer sam prvi put probao online u pcars i mogu rec da odlicno funkcionira. Netkod je odlican i sa 6 ljudi od kojih je jedan bio host sve je islo glatko bez problema.
Upao sam kao padobranac bez da sam probao i stazu i auto iako sam stazu vozio na svemu dosad
Manje vise su svi bili sa GT3 klasom, a ja sam izabrao Aston Martin Vantage V12 GT3.
Ušao na stazu sa default setupom bez ikakvih čačkanja sjedi i vozi.
Moram se vratit na zadnje pisanje i pohvalit da sam otkrio nesto novo. Nakon sto sam jucer testirao sva auta manje više došao je na red i AMG SLS. I nakon malo voznje nisam mogao vjerovat da nema šanse driftat sa tim autom. Šta god sam pokušao imao bi understeer. Nakon toga sam otišao u gameplay settings i shvatio da mi je namješteno na "REAL" i sve sam dosad tako vozio.
E sad taj Real je ima bit stvarno REAL jer sa njim se loadaju sve postavke auta u stvarnom svijetu. Prepostavljam da onda AMG SLS ide u paketu sa traction control i abs i ko zna cime jos.
Nakon što sam sa real prebacio na OFF osjećaj vožnje je procvjetao i mislim da sam jučer vozio i uživao preko 6 sati
U međuvremenu sam nabavio novu grafičku tako da sad nemam problema ni sa fps ni sa postavkama. 90% stvari na najjače i imam nekih 80fps.
Evo video