Uff kakvo mjesto...
Mislio sam da ce biti kao i svaki drugi team shop, ali jednom kada izadete iz tog dijela gdje je bivsi Renault team (koji je jedino imenom vezan za pravi Lotus) onda znate da ste na pravom mjestu. U sobi lijevo od one sa prve slike se nalazi kamin sa dvije fotelje i stolicem koji je pun starih F1 knjiga. Sjeo sam i nisam dolazio k sebi. Ako zanemarite koznjake i ostale stvari koje su na prodaju u sobi, imate osjecaj da ste dosli doma kod starog Colina. Sjedim zavaljen u fotelji, u ruci knjiga o 60-ima, a oko mene ogromne slike Clarka, Colina kako jase svoj pobjednicki bolid, Senne u Estorilu... Pih.
Malo sam se sabrao kako bih krenuo u trecu sobu, onu najvecu. Tamo odmara novi Exige S, prvi put ga vidim uzivo, jao kako je lijep. A iza njega, u vitrini naredana po 5 Minichamps 1:18 Esprita sa svake strane prolaza. Prodavaci su izvanredni. Tip je malo pricao samnom o ovoj sezoni, valjda da vidi da volim sport, tj. da cu znati cijeniti ono sto slijedi i onda me pitao zelim li sjesti u Exigea. Vec me srce napustalo tada, previse je to odjenom.
Jebemu kako taj auto nisko sjedi. U daljnjem razgovoru kaze kako je to prvi u svijetu, a otvorili su ga u srpnju. Nadam se da ce ostati i nakon sto Lotus F1 team izgubi pravo imena Lotus i da tu prazninu na ulazu popune sa pubom, to bi bilo to.
Sto reci, ako ste ikada u Londonu, nalazi se na Picadillyu, ne mozete fulati.