Da se osvrnem na post od Jev-a, zašto ne GT6 uskoro i to na PS3?!?!?!
Ako ćemo se osrvnit unazad, svaki parni GT je izašao pred izlazak sljedeće generacije konzola.
Zašto onda evo 8 mjeseci nakon izbacivanja DLC-a mi smo dobili samo jednu stazu potrošili do sada 180kn?!
Po toj logici bi nam trebalo preko 1000kn da dobijemo sve što je recimo imao jedan GT4.
Ako sve dižu odmah sa sljedeću generaciju kao recimo premium auta, zašto ne to sve i servirati na PS3 uredno naplatit i nasavit razvijati na sljedeću generaciju konzola, ipak da GT6 dodje za par godina sa ovakvim GT5 bi bio epic fail i nema smisla.
Sljedeća generacija konzola može biti predstavljena i na sljedećm E3 što je i logično, sad su prešutili, nabacili par opakih exluziva, koje će sve redom svjetlo dana ugledati do 6 mjeseca sljdeće godine, prodat još hrpu PS3, najavit PS4 i snizit cijenu PS3.
Još ako se uzme plus pretplata daju dosta besplatnih stvari i igara.
The last of Us, priča ti je više nego očita i po onom igrivom demu, očito je da borba(djevojčica) i istraživanje u onakvom svijetu imaju ogroman potencijal, još ako uzmemo u obzir tko radi igru.
Ako si igrao tešku kišu onda bi trebao znati šta možeš ošekivati od Beyond, to je više od običnog adrenalinskog iskustva koje proživljavaš igrajući druge igre.
MGS ionako nije pravi nastavak franšize i ne zamaram se time, reklama za Xbox n jednom od E3, pravi MGS5 se čeka, a po svemu sudeći u izradi je i dolazi na PS3, mislim da je radnja u Africi.
Što se tiče Forze, Kazo je pretpostavljam daleko nešto više razmišljao od ovog što Forza nudi u ovoj igri.
Ac moraš odigrati, možda osim prvog nastavka, to je bila moja prva igra na PS3 i prva koju sam prodao, već sa svakim sljedećim nastavkom je išla stepenicu gore, mislim da čak ako na PS3 kupiš AC Revelations dobiješ prvi nastavak.