Koji kurac sve ono što se kaže o PS3 doživljavaš kao nekakav napad na sebe i tu konzolu? I koji kurac uvijek moraš spominjati X360? Kao, njemu je žao što mi mora reći da se box kvari? Ne budi mulac... Shvati da ja nisam fanboj i da imam obe konzole i da mi to daje za pravo da za svaku kažem njene prednosti i njene mane...
Za razliku od tebe ja sam na službenom servisu VIDIO gomilu crknutih PS3 zbog lasera, ništa nisam izmislio. Tako je i od toga se ne može pobjeći. I nema nikakve veze s X360... Nebitno za ovu priču, ali kad već upireš moj modani X360 je crknuo nakon godinu i devet mjeseci. Drugi, nemodani X360 radi već godinu dana bez problema i ima još dvije godine garancije (kupljen u njemačkoj). Prije par dana sam uzeo novi modani, ovaj iz nove generacije i s njim ne bi smjelo biti problema.
Ali to nema nikakve jebene veze s PS3 i s njegovim crkavanjem lasera. Ponavljam, imam dosta poznanika kojima je laser crknuo i na servisu im je zamijenjen. Simptomi su svima započinjali sa smrzavanjem neke igre da na kraju ništa ne bi htio čitati. Što je tu glupost?!
Ne pratim te detalje pa me zanima odakle baš brojka od 30%? Po mojoj logici ako nekome igra smrzava, a drugome ne, onda je to prije stvar harware-a, a ne igre. Istina je da je GTA jako zahtjevna igra koja traži stalno učitavanje, ali problem bi po meni trebao imati isključivo veze sa hardware-om. Kao da se iste stvari nisu događale i sa PS2?
Dakle, što je od navedenog glupost?