Author Topic: GRAN TURISMO 6 • Sluzbena tema - Chat, impresije, savjeti, razgovori  (Read 171030 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Mrav1337

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN id: Mrav1337
Re: GRAN TURISMO 6 • Sluzbena tema - Chat, impresije, savjeti, razgovori
« Reply #390 on: December 13, 2013, 13:29:21 »
pa izgasiš ABS, porihtaš kočnice po želji (isprobaš, ne)

U SP i Free Run je i to zbugano, ispada da abs ostaje ukljucen iako ga isključiš, neznam neki pričaju da online radi pa treba probat.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #391 on: December 13, 2013, 13:46:08 »
izostanak sekvenci pranja vozila i izmjene ulja

Ovo je za mene jedan +, jos kada nakon promjene ulja/pranja ne bi morali gledati auto, bilo bi i ++
Odlično je i što možeš u servisu mijenjati aute te im dosta brzo promijeniti ulje. Drago mi je da su ostavili ono kupovanje dijelova iz race menija, sve to dosta ubrzava postupak i smanjuje stres. Kad smo kod super stvari, uz brzo učitavanje, jako mi se sviđa što po kiši vidiš kroz vjetrobran, a osvjetljenje u igri je doslovno prekrasno. Ono što je najavljeno, ispravljanje grešaka u igri plus neke stvari koje si želimo odavno (kvalifikacije) sasvim su dovoljne da ovo bude najbolji GT po svim točkama.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #392 on: December 13, 2013, 14:28:16 »
Vozio sam onaj noćni kupić na 3 po redu grupi natjecanja... nisam baš nešto vidio, pretamno mi je, svjetla ne pomažu previše. Čini mi se da su i malo pretjerali sa onim okretanjem zvjezda, malo se previše miču ;D

Offline Toninho

• Driftoman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Toninho_HR
    • Drift.hr
« Reply #393 on: December 13, 2013, 16:52:20 »
Ma mračno je ko u šupku Željke Markić...
Treba ti sextant za se snađeš po stazi.    ;D

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #394 on: December 13, 2013, 17:56:19 »
To su ti bugovi, a zvijezde se miču ovisno o protoku vremena. Ja ne mogu vjerovati da nitko ne komentira koliko je zvuk dobar, kad radi kako treba, ako se stavi racing ispuh. Btw, gazda Amarko ima nezavidnu poziciju, treba ocijeniti igru prije onog velikog patcha u prvom mjesecu, opet će biti kuknjave kako poklanja desetke. Neka, GT je u svojoj nedovršenosti zaslužio desetku, a iskreno me ne sekira koliko će dobiti, bitno da se zabavljamo.

Offline turok

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID t_urok99
« Reply #395 on: December 13, 2013, 17:56:27 »
Vrbin Izvor je jedini premracan u noci, ostale staze su super naspram GT5 nocu.

Offline turok

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID t_urok99
« Reply #396 on: December 13, 2013, 18:04:39 »
Koliko god većina slavila četvorku (a neki možda i trojku) kao najbolji dio serijala , i koliko god je velika većina popljuvala peticu , za mene osobno GT5 je bio revolucija.Imao je GT5 miljon svojih mana i nedostataka , ali i nešto što nisu imali niti jedan od njegovih predhodnika a što ga je bar za mene učinilo revolucionarnim, a to je online .

I ako se prisjetite bilo kojeg predhodnog djela shvatit će te da niti u jednom GT-u singleplayer kao igra nije bio težak ako ste tako željeli , ali je mogao biti itekako težak ako ste to poželjeli, Sve se svodilo na to da ste sami sebi postavljali limite i pokušavali ih stići i prestići.Naravno , za to je trebalo volje i vremena ali ako ste se ufurali u taj đir uživanje u igri je bilo to veće.

Kao što je Điđa rekao , ma ne znam kakav AI da je napravljen opet ne bi zadovoljio sve , ili bi bio za većinu prebrz a onim boljim opet prespor i preglup.Pa ajmo se opet prisjetiti prva dva Seasonal eventa u GT5.Iako mislim da sam sasvim solidan vozać (bar u GT-u) ni nakon tri dana nisam uspjeo doći ni blizu prvom mjestu na Tsukubi sa Mazdom RX-7 , bez upaljenog SRF-a. Sa SRF sam uspjeo bez problema , ali ćak i na ovom forumu su rjetki oni koji su to uspjeli bez SRF-a.A mislim da se čak i s uključenim SRF-om postotak onih koji su taj event uspjeli rješiti kreće maksimalno do 2%.Naravno da je odmah krenula velika galama kako su eventi preteški , pa su s njega skinuli restrikcije i svi su bili sretni.

Iako se u tom slučaju ne radi direktno o pameti AI-a već o tome koliko je zec daleko , ali i zec ima nekakvu pamet , valjda.

Uglavnom svi GT-i su se svodili na ovo http://gtsurgeons.com/forum/index.php?topic=1289.0
Doktor Kimi se puno bolje izrazava od mene,to sam i ja mislio,ako sam nekog uvrijedio sorry. Jednostavno ljudi dodjite online i uzivajte u utrkivanju sa stvarnim ljudima sa foruma,pa ako ste jos i sporiji budite drugovi i podijelite zadnja i predzadnja mjesta samnom. :)

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #397 on: December 13, 2013, 21:23:13 »
Nemam nažalost volje, snage, ičega za online, ali uživam u karijeri kad god uhvatim koju minutu za sebe. Nego, primjećujem da mi je igra narasla na 16 gb i jebeš mi sve ako ne radi bolje. Ovi mikro updateovi su čudo jedno.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #398 on: December 13, 2013, 21:27:12 »
Digitalna je bila 16gb čim se stavio 1.1 update.

A sad, da li radi bolje ili si se ti navikao, ne znam... iskreno, nisam ništa ni vozio pa ne znam :)

Offline lepiakadodo

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Lepi_aka_dodo
« Reply #399 on: December 14, 2013, 03:19:26 »

A sad, da li radi bolje ili si se ti navikao, ne znam... iskreno, nisam ništa ni vozio pa ne znam :)

Sta nije 15gb download, pa instal uzme 30gb? Plus 1,2gb prvi update?

Enivej, sretno sutra u avenue mallu. Zabavite se i poslikajte stogod da dozivimo atmosferu.
Možeš birat fakultet il cigla i cement, a i kad imaš fakultet čeka te cement opet, imamo kičme krive mišiće najveće, jer praznimo pive dok nosamo vreće...

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #400 on: December 14, 2013, 07:27:08 »

Sta nije 15gb download, pa instal uzme 30gb? Plus 1,2gb prvi update?

Enivej, sretno sutra u avenue mallu. Zabavite se i poslikajte stogod da dozivimo atmosferu.

14.8 igra (duplo prostora treba da se može instalirati to što se skine) plus 1.2 gb update 1.1.
Dakle, 16gb ukupno ;)

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #401 on: December 14, 2013, 09:37:23 »
Mislim da je 14.3 gb igra, za instal traži 28.8 slobodno, a nakon updatea mi je javio da ima 15 gb. Vjerojatno je to bilo 15.4 ili slično, pa sad kad je prešao 15.5 pokazuje 16. Nije bitno, važno je da igra stvarno dobro radi, a kasnije postane i zahtjevnija za pobjedu, pa moram tunirati. Pošto volim tuning, to je okej, samo što sam već novaca na to potrošio more. Sve je to draž igre, svatko od nas uživa na svoj način, a ja moram definitivno malo usporiti jer već imam preko 24 h igre u tjedan dana i 56% završenost, srećom su tu oni Anniversary auti pa ne treba kupovati svojom lovom.

Offline lepiakadodo

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Lepi_aka_dodo
« Reply #402 on: December 14, 2013, 15:25:39 »

14.8 igra (duplo prostora treba da se može instalirati to što se skine) plus 1.2 gb update 1.1.
Dakle, 16gb ukupno ;)

I ja drzim instrukcija iz matise??!! Hahaha.. Hvala profesore 8)
Možeš birat fakultet il cigla i cement, a i kad imaš fakultet čeka te cement opet, imamo kičme krive mišiće najveće, jer praznimo pive dok nosamo vreće...

Offline dr_Primus

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: dr_Primus
« Reply #403 on: December 15, 2013, 01:20:14 »
Došla plejka! GT6 kupljen!

Jeeeeeah.... Krećemo :)
Vozi miško

Offline hendrix

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Roni-HR
« Reply #404 on: December 15, 2013, 02:55:42 »
Di je Delta Wing? Pod Nissan mi je nema  ???
Ferrari''Company that produces dreams''