GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ma meni samo nije jasno kako je u Slavoniji nestalo piva i kulena od kada je ovaj kizo otiša gore . I sad mu je dosadno , pa gnjavi onog susjeda da bi visio na ovom forumu.
Dakle, YLOD Jel zna netko neki servis u Zg koji se tim popravkom bavi, za neku razumnu cijenu? Eh, hvala
Quote from: FEDROwhatISgood on May 17, 2012, 18:41:34Dakle, YLOD Jel zna netko neki servis u Zg koji se tim popravkom bavi, za neku razumnu cijenu? Eh, hvala Fedro, ja ti slozim zabadava.
Quote from: Safety-_-Car on May 17, 2012, 19:18:59Quote from: FEDROwhatISgood on May 17, 2012, 18:41:34Dakle, YLOD Jel zna netko neki servis u Zg koji se tim popravkom bavi, za neku razumnu cijenu? Eh, hvala Fedro, ja ti slozim zabadava. Ma neće biti zabadava, dobit ćeš puno ljubavi i još štošta! Hvala puno, ko da si ga već sredio Jedino, ti nisi baš u Zabregu?
OK Veliko hvala, danas ja to sigurno neću stići slati. Pa ako ga središ i idući vikend, ili onaj iza toga, ja ću jednako biti sretan!
Super, može Majstore!nego, moj se definitivno nije pregrijao. Upalio ga, 15-ak minuta bio na forumu i kvrc žuto... a 2 dana prije je žuljao Academiju min.12h u komadu.