Author Topic: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread  (Read 978683 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Re: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread
« Reply #540 on: December 07, 2010, 11:48:03 »
Prokleta igra...

Jučer od 16h do 01.35h bez prestanka na B-Spec. Gnjilo vrijeme, svaka koska boli, svaki mišić boli... sve boli. Pa sam se ko morž prevrtao s jedne na drugu stranu kauča i igrao B-Spec. I sve je išlo kao podmazano do Amater utrke sa pick up-ovima i Daytone. Bože kakvi idioti od vozača. Imam dvojicu koji su lev. 8, dakle nisu tudumi, po normalnim stazama im ide odlično, ali jebeni oval nikako i nikako. Vrhunac idiotizma je što uvijek u momentu prelaska startno ciljne linije bez obzira na to u kojem krugu se nalaziti uvijek prikoče.

Negdje oko 0030 kad sam završio drugi sa 0.007 sec zaostatka umalo kontroler i daljinski nisu zavšili u tv-u. U zadnji tren sam promijenio metu pa pogodio jastuk na drugom kauču i zid poviše njega. Tek oko 01.30 sam konačno uspio pobijediti nakon što sam u jebeni kamion ulupao gomilu novaca i nasvirao ga do kraja (i nisam dobio onaj trofej za tuning)....

S obzirom na današnju vremensku prognozu i gnjilo vrijeme čini mi se da će i danas opet biti B-Spec na repertoaru jer za okretanje volana i pedaliranje jednostavno nemam snage :(

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #541 on: December 07, 2010, 12:14:26 »
A šta ti je bilo, jesi bolestan???
PSN_ID: Dzidza1978

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #542 on: December 07, 2010, 12:16:44 »
Pa ovo vrime odn. naglo porast temperature me ubio... premalo sna, sve živo me boli... jednostavno, pregnjilo je vrime, godine čine svoje. Prije koju godinu sam se smijao i čudio ljudima koji kažu da ih jebe južina, al eto, dođoh i ja na red ;D

Offline gt_goggo

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • dualshock driver
« Reply #543 on: December 07, 2010, 19:32:04 »
... a da malo voziš kontrolerom? da vidiš kak je nama nekima...  ;D ;D ;D
ja se nakljukam s max flu,... i nema spavanja do 4 ujutro!
ja mrzim comfort gume

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
« Reply #544 on: December 08, 2010, 01:37:33 »
Prokleta igra...

Jučer od 16h do 01.35h bez prestanka na B-Spec. Gnjilo vrijeme, svaka koska boli, svaki mišić boli... sve boli. Pa sam se ko morž prevrtao s jedne na drugu stranu kauča i igrao B-Spec. I sve je išlo kao podmazano do Amater utrke sa pick up-ovima i Daytone. Bože kakvi idioti od vozača. Imam dvojicu koji su lev. 8, dakle nisu tudumi, po normalnim stazama im ide odlično, ali jebeni oval nikako i nikako. Vrhunac idiotizma je što uvijek u momentu prelaska startno ciljne linije bez obzira na to u kojem krugu se nalaziti uvijek prikoče.

Negdje oko 0030 kad sam završio drugi sa 0.007 sec zaostatka umalo kontroler i daljinski nisu zavšili u tv-u. U zadnji tren sam promijenio metu pa pogodio jastuk na drugom kauču i zid poviše njega. Tek oko 01.30 sam konačno uspio pobijediti nakon što sam u jebeni kamion ulupao gomilu novaca i nasvirao ga do kraja (i nisam dobio onaj trofej za tuning)....

S obzirom na današnju vremensku prognozu i gnjilo vrijeme čini mi se da će i danas opet biti B-Spec na repertoaru jer za okretanje volana i pedaliranje jednostavno nemam snage :(
A tek da ih vidiš u Londonu ili Madridu , pretjecanje za mog tuduma (koji je inače lv. 17) je naučna fantastika.Popizdio sam

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #545 on: December 08, 2010, 14:34:01 »
Kakvo je stanje na novcima... kad se počinju dobijati pravi novci za utrke? Jel moguće uopće skupiti toliko novaca za pokupovati sve ove aute?

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #546 on: December 08, 2010, 15:31:55 »
Zanima me ovo osvajanje C 63 AMG-a u Special-u, mora se bas osvojit srebra ili moze i zlata, mislim malo glupo ako ja sad imam zlata da ga ne dobijem ili je to najnizi prag, ta srebra???
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #547 on: December 08, 2010, 15:34:04 »
On se dobije za srebro... bronca donosi A klasu, a zlato SLS AMG... pa onda ako dobiješ zlato imaš sva tri...

Jel' trebam pitati da li si uopće pogledao ovaj topik? http://gtsurgeons.com/forum/index.php?topic=472.0 ;D

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #548 on: December 08, 2010, 15:37:33 »
Nisam, hvala  ;D
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #549 on: December 08, 2010, 17:27:08 »
Nisam, hvala  ;D

I mislio sam... jebiga, kad je važnije je objašnjavati se sa specijalcima na GP forumu ;D

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #550 on: December 09, 2010, 10:15:00 »
Od nocas je pocela raditi integracija s GT Anywhere funkcijama.

Trenutno je dostupna samo preko japanskih sluzbenih stranica, za ocekivati je da ce danas (ipak je cetvrtak) postati dostupna i na EU/USA PSNu.

Po onome sto znamo, ovo ce nam omoguciti stalan prostup svim Community funkcijama, upload fotki na profil, upravljanje B-Spec modom kroz browsere (navodno je podrzan i pristup putem mobilnih telefona s browserima nove generacije, Andriod navodno radi besprijekorno) te dodatne funkcije (razmjenu automobila i B-Spec vozaca > Share with Friends).

Dok ne bude sluzbeno sve dostupno na engleskom, necemo sve moci testirati.

Koliko znamo, za koristenje ove funkcije PS3 konzola kod kuce mora biti upaljena, s pokrenutom igrom.

Screenshot:

Offline GT_9x

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: GT_9x
« Reply #551 on: December 09, 2010, 10:25:02 »
Ovo je zgodno, ali...
Bas sam neki dan razmišljao, a ovo je samo potvrda toga, kako Sony sadržajima (GT5 npr.) želi potaknuti da konzole što više vremena budu uključene (B-spec, ovaj online pristup) čak i dok ih aktivno ne koristimo. To naravno vodi i pojačanom trošenju konzola, što će naravno pozitivno utjecati na prodaju istih, prije pojave nove generacije...

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #552 on: December 09, 2010, 10:29:20 »
Koliko znamo, za koristenje ove funkcije PS3 konzola kod kuce mora biti upaljena, s pokrenutom igrom.

Neka sisaju kiflu... i ovako mi konzola radi previše, još i nema opcije za snimanje save fileta na usb...

Al' nije sve ni tako crno, sad ću imati novu zanimaciju na wc-u ;D

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #553 on: December 09, 2010, 10:38:12 »
Haha, mislim da je takva "teorija zavjere" na tragu druge koju sam upravo procitao na GTPlanetu gdje covjek govori kako je Kazunori namjerno uvrstio online komponentu igre i sad radi online updateove kako bi "razdvojio" igrace na "elitne" - koji imaju pristup internetu - i "manje vrijedne" - koji nemaju pristup internetu :D

Mislim, kakvog to ima smisla? Kako bi uopce takava funkcija radila ako konzola i igra nisu ukljucene? S druge strane, to nije obvezujuca funkcija. Mozes ju krositti, ali i ne moras. Slobodna volja, cisti Kant.

I kako bi uopce u 2011. godini, 11 godina vec u 21. stoljecu trebalo tretirati igre? Drzati ih iskljucivo u domeni offline playera, kako ne bi iblo kreativnih iskoraka prema onlineu, odnosno kako se igraci bez pristupa internetu ne bi osjecali "manje vrijednima"? BTW najsmjesnije od svega je sto je taj tip na GTPlanetu tu teoriju iznio u prvom licu, a ocito je odnekud pristupio internetu. E sad, osim ako ne zivi u Burkini Faso, to mi je totalna konceptualna umjetnost s tim citavim postom.

Meni je to zsve ipak pomalo previse suludo za 2011, sorry ;D

Al' nije sve ni tako crno, sad ću imati novu zanimaciju na wc-u ;D

Upravo tako ;D

BTW Upravo citam okolo kako Share funkcije (razmjena automoibla i vozaca) jos ne rade, za to vjerovatno trebamo dobiti novi update same igre, pa je za ocekivati da ce ovih dana - a mozda vec i danas - sletjeti i 1.04.

Offline GT_9x

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: GT_9x
« Reply #554 on: December 09, 2010, 10:48:09 »
Postoje "teorije" i teorije, ali vrijeme će pokazati svoje... Naravno, evolucija ide svojim tijekom... "Samo mijena stalna jest..." ;)