A, ja sam baš po prvi put isplazio jezik do poda!
Urezalo mi se u sjećanje vožnja po Le Mans stazi sa Stingerom, to je bilo mislim na dan izlaska igre, u biti dobio sam igru dan ranije pa je to tada bilo...
Uglavnom ostali smo do kasno u jutro, vozili tu stazu sa izmjenom dana i noći, koristio sam pogled iz kabine i kad su jutarnje zrake krenule obasjavati unutrašnjost kabine...ma divota.
Možda neki neće razumjeti čak se i naljutit na mene, ali većina nas(ponekad i osobno) ne zna uživati u igrama, jel' to faza života, životni problemi ili šta već, ali samo se pravimo pametni, kritiziramo, jednostavno se neznamo opustit i uživati. Stalno neka napetost, ovo sam zaključio čitajući postove od ekipe sa foruma.
Ikral je jedan od rijetkih koliko sam primjetio da baš uživa u igrama i da sam mu na poklon neke jer je zaslužio.
I najviše se nadam u životu kad mi prodju ova turbolenta vremena, kad se sve posloži, kako ću moći svaku večer izdvojit makar satak na video igre i uživati u njima, malo zabaoravit svijet oko sebe, biti racing vozač, vojnik, pustolov, pilot ili šta već.
Evo da se malo nadovežem, osobno volim simulacije autiju, vjerovatno iz razloga što nikad neću imati priliku voziti takve aute u stvarnom životu, a i s obzirom na mogućnosti nemogu voziti utrke u stvarnom životu, pa mi preostaje jedino virtualna vožnja. Ne bih se složio s tobom da na ovom forumu rijetki vole igre, jer ih mi svi volimo. Uostalom zato i jesmo tu na forumu. Većina nas kritizira iz razloga zato što bismo htjeli da nam virtualne vožnje budu još bolje i kvalitetnije. Trenutno se najviše opuštam vozeći Forzu 4, jer mi pruža ono što GT5 nema, a to je taj RIvals mode, gdje se utrkuješ protiv vremena svojih prijatelja. To nikako ne znaći da ne volim GT5, dapače jako puno sam ga branio i igrao.
A kako ti kažeš:
"I najviše se nadam u životu kad mi prodju ova turbolenta vremena, kad se sve posloži, kako ću moći svaku večer izdvojit makar satak na video igre i uživati u njima, malo zaboravit svijet oko sebe, biti racing vozač, vojnik, pustolov, pilot ili šta već. ", tako je i meni, žena, dijete, posao, sredjivanje stana,obiteljski problemi, uostalom kao i skoro svakom tu članu. Ono malo vremena što imam navečer, svega 1 ili 2 sata, želim se zabaviti na najbolji mogući način. I to mi trenutno pruža Forza4, uključim volan i peglam ili karijeru ili Rivals mode. GT5 nažalost nema niti jedno niti drugo razradjeno. Voziti online s našom ekipom mi je super u GT5, ali jednostavno više vremena provedem u lobbiju, dok se dogovorimo koji auto (ukoliko ga nemamo svi onda moramo naći zajednički ili voziti recommended ili shuffle, koji nevole svi, koja staza, pa da li abs ili ne, pa se napokon krene utrkivati, pa netko dodje, pa ponovimo radi njega ponovno utrku (što je i uredu), plus što većina ekipe dodje oko 22h, a ja sam već toliko umoran da nemam volje više voziti. Dok na primjer u Forzi 4 su svi auti online otkljućani, i svakog se može voziti, nema namještanja favorita, svi mogu voziti isto stock auto. Nažalost u GT5 seasonal eventi mi nisu uopće napeti, jer su prelagani, nemaju restrikcija gotovo nikakvih. Zadnji SE koji me je oduševio i prikovao za GT5 je bio sa mazdom RX7, gdje se stvarno trebalo jako pomučiti da se dobije zlato. Da GT5 ima karijeru kao GT4 + SE koji su razrađeni odnosno teški, nebi Forzu niti upalio. Ali nažalost ništa od toga, možda sa GT6.