Author Topic: The bad stuff  (Read 99034 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Re: The bad stuff
« Reply #30 on: November 28, 2010, 17:49:37 »
Pa tako nesto je Kaz negovijestio. Nada (Dimic) je zenska sumnjivog morala, btw...

Offline buz

• Stazist Vulgaris
  • *
« Reply #31 on: November 28, 2010, 17:54:47 »
Nisu mi ni zvukovi motora nešto posebno realistični.  :-[ Poslušajte F430 Scuderiu na U-tubeu pa u igri.

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #32 on: November 28, 2010, 18:47:11 »
pa nije ni moguće da zvuči posebno realistično, osim pukom srećom. Ne može se zvuk nekog motora samo tako digitalno snimiti pa reći konzoli: "ovo ti je bazni primjer, a ti sad dobro pazi da kad igrač diže i spušta okretaje, kolje mašinu na ovaj i na onaj način, ti sve te varijacije posebno realistično otpjevaš makar ti taj dio mi nismo mogli snimiti i standardizirati, i nikad ni nećemo moći!"
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #33 on: November 28, 2010, 19:22:02 »
Mislim da od toga dovrsavanja nema puno, to je sad mazanje ociju.
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #34 on: November 28, 2010, 20:22:25 »
Zvukovi trkacih masina su fantasticni svaki se dio motora cuje , a normalni auti se najljepse cuju s kamere cijelog auta ,hvala bogu da zvuk nece biti isti sa svih pozicija kamere ..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #35 on: November 29, 2010, 03:42:43 »
e, to baš dobro besjediš
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline vresk

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN ID: vresk_gt5
« Reply #36 on: November 30, 2010, 11:07:38 »
Ajd da i ja dam koji BAD  :)

1. Sve mi je jasno samo mi nije jasno zašto nema racing brake kit?? Pa kvragu ovo zahtjeva nekakvo objašnjenje, nije nešto što su mogli slučajno zaboravit....
2. Hm, ajd jebiga trebala je bit još koja staza... Nekako sam se potajno nadao da će bit sve staze iz svih serijala plus neke nove.....
3. A i nemam treće, Igra je prejebeno odlična!!!!!!!!!!!!!

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Re: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread
« Reply #37 on: December 04, 2010, 01:29:27 »
Mda... dogodilo mi se i večeras jedno smrzavanje, isto na rally-u...

Završio Top Gear Spec. Event i mogu samo reći, jebote, kakav epic fail su napravili. Dobiti takvu licencu i ne napraviti ništa sa njom. Ne znam razlog, ali čovjeka srce zaboli što se je tu sve moglo zanimljivoga uvaliti. AMG je relativno OK, ali i tu se je moglo puno više. Nevjerojatno je da nisu dali da se vozi 190E, i obični i DTM po nurbu... pa to je klasika jebemu.

A i sama karijera mi ima premalo utrka u prve dvije serije što sam ih do sada završio. Mogli su staviti koju trku više po kupovima i pokoje prvenstvo više.

One tvorničke utrke što su bile u Prologue-u neću ni spominjati, da su stavili makar po jednu po proizvođaču bilo bi brdo toga za voziti...

Šteta, stvarno šteta. Što je najgore, bar taj dio mi ne izgleda kompliciran za napraviti...

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #38 on: December 04, 2010, 09:30:37 »
Jedino sto nikako ne mogu prozvakati je grafika , jer gledajuci sva videa zadnjih demoa u hd rezi finalni gt5 je uskracen za koplje na vizualnom polju npr. sjene, odsjaj objekata sve izgleda ljepse i bez kockica ,sad sto se dogodilo na tom polju jebeno me zanima ...
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline Duvorynn

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #39 on: December 04, 2010, 09:41:31 »
Ej, jel' netko istog osjecaja (kao i ja), da Evenata/Cupova ima premalo?
Pa jbt, Evenata/Cupova ima manje nego u GT4 (dobro, mozda ne manje, ali ne i puno vise)...GT4 je bio na PS2, pa 'ajde...malo memorije, dual layer DVD i slicne stvari su ogranicile kolicinu materijala, ali na PS3...ovo je totalni shit.
Od tolikog iscekivanja...samo prdac u prazno...igra je u svim segmentima trebala/morala biti bolja.
Pa ne svodi se sve na grafiku...je***og prvog Princa sigurno nisam igrao zbog grafike, a bogme nisam ni Monkey Island igrao zbog grafike.

A sad bez ikakvog trolanja -> nek' si decki i cure iz PD-a pogledaju koliko Evenata/Cupova ima Forza 3, po kojoj svi toliko pljuju, a ako uzmemo u obzir i cinjenicu da je izasla pred godinu dana, onda ni vozni model (pod uvjetom da su sva pomagala iskljucena) ne zaostaje bas puno.

Definitivno me igra razocarava svaki dan. :'(
Either snow, sun or rainy day, FAIR PLAY forever and all the way.

You don't know the true meaning of speed if you didn't travel faster than sound!!!

PSN-ID: Duvorynn
Xbox Live: Duvorynn

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #40 on: December 04, 2010, 11:07:12 »
jeste li vi svjesni koliko memorije zahtjevaju prave sjene, sve PC igre ako štekaju onda im se sjene smanjuju, jer su one najveći gutač memorije, tako da je meni razumljivo da sjene nisu najbolje napravljene
PSN_ID: Dzidza1978

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #41 on: December 04, 2010, 11:26:05 »
Zaboravljaš da je u GT4 B-Spec bio uključen u cijelu karijeru, dok je ovdje zasebno izveden...

Mada, generalno se slažem, a to sam i napisao sinoć u onom drugom topiku, da su mogli ubaciti više utrka pod svakim kupom, više utrka koje su koncipirane kao prvenstvo, a ne svaka zasebno, te da definitivno fale eventi pod tvornicama...

btw... tko to ovdje pljuje po Forzi?! Nas par koji smo je jedini i igrali na forumu i to intenzivno je igrali je nismo pljucali, a ostali nisu ni igrali pa ni ne pljucaju...

A sad, ako te igra toliko razočarava, bar je to jednostavno, prodaš igru i imaš svoj mir ;) Ako pak nećeš prodavati i imaš volan onda sam večeras iza 22.30h online pa se idemo gonjati

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #42 on: December 04, 2010, 11:36:39 »
Grafika mi je zadnja, ali ono, baš zadnja rupa na svirali. Te sjene mi jedino mogu zasmetati u photo modu, al nebitno.

Br. 1 su mi online opcije, do njih broj staza za koje se nadam da će ih povećati. To su stvari koje se još mogu srediti bez obzira što je igra izašla.

Ovo što sam sinoć napisao za karijeru je svršena priča, šteta što to nisu proširili jer mi se ne čini kao pretjerano zahtjevan posao u odnosu na neke druge stvari, ali što je tu je...

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #43 on: December 04, 2010, 12:47:17 »
Ja i dalje stojim da su GT5 i GT6 radili paralelno.
Ovaj su izbacili 'poludovrsen', ali zato bi GT6 trebao biti BOMBA sa kreatorom staza u punom smislu te rijeci, kisadannoc na svim stazama...
Kazo je bio rekao da sto se tice kartinga nisu znali gdje ce s njim, GT5 ili GT6, tako je i sa masom drugih stvari koje nisu stigli dovrsit.
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #44 on: December 04, 2010, 13:01:36 »
Uopće se neću zamarati što je i gdje trebalo biti. Vozit ću GT5 dok mi ne dojadi, a do tada će valjda doć 6-ica. Comfortably numb, jel tako Stinger?