Nemoj bit smiješan... Otkaz ovima što rade igru? Tko bi to bolje od ovih napravio?
nemoj ti bit smiješan. igra koja prodaje konzolu, i u koju je potrošeno cca 70 milijuna dolara i 6 godina razvoja ne može dobiti (realnu) ocjenu 8, već mora biti neprikosnovena 10-ka. da je četvorka izašla prije godinu i pol dana i da je ovo petica, nema problema. ali za toliko čekanje, smiješno odgađanje i navlačenje živaca, ovo nije dovoljno dobro.
Ok, ti si razočaran i dobro to stoji ali ajmo sad malo stavi na papir neke stvari..... Nije li GT jedina igra koja trenutno nudi to sve što nudi sa svim svojim manama?? Što se tiče tvog zaključka da ne može dobit ocjenu 8/10?
? Ja ču probat bit objektivan i dat ću i neko objašnjenje za ocjenu:
Neka bude prva grafika ( Kad je to najvažnija stvar pogotovo u racing igrama
: 18/20 sjene loše, "samo" 200 premiuma, 2D publika, nisu sve staze iste kvalitete, u replayu znadu teksture "pucat" tako nešto sam primjetio..... to je to valjda odlične stvari neću ni nabrajat ne stane sve (jebiga fanboy
)
Zvuk : 20/20 jedina zamjeka je poznata, znači kad stišamo muziku nema zvuka dok dobivamo zlata srebra i tak dalje
, izbor muzike a Bože moj pa tu nikad neće nitko svima ugodit, po meni ostali su na razini!
Igrivost : 20/20 ok, nema u tuningu racing brake kit (i dalje mi nije jasno zašto), trebala je bit koja staza više i nemrem mjenjat felge svim autima.....
trajnost : "pristranih" 20/20 e ako ova igra nije trajna onda neznam
Općenito:
E ako je ovo sad po tebi za 8/10 ili 16/20 onda ne znam, igra ima mana (imaju i druge), ali nemožeš ti sad reć da je igra rađena, ne znam, tri godine da bi bila bolja a završni proizvod je isti...mislim možeš ali......
Damage mod nije savršen ali tu je i svi smo svjesni da je svaki početak težak, online ima problema STINger ih je napisao ali stvar šljaka odlično i trajat će....
Joj neznam više izgubio sam nit vodilju.....
Aha, sjetio sam se 19/20 čisto realna čak i prestroga
Kao što vidiš ovdje sam se potrudio nabrojat realne mane, možda koju i propustio!