Pozlatio sva tri.
I sva tri iz drugog pokusaja.
Prvi put sa Fićom me najvise ispilao. Drugi sa +0.115.
Tada je auto bio skoro stock. No, malo sam ga doradio, jer je ono zaista dosadno. Na usponu serijala u 3. brzini u blokadi, u 4. brzini okretaji zaleđeni, a brzina pada. Frustrirajuce. Ne volim aute sa masinama od kosilice. Mislim, ne moze ga potegnuti ni uzbrdo, sa 1 osobom unutra, sta bi bilo da 4 gorile sjede u njemu (ako izuzmemo da bi trebali staviti glave kroz šiber jer unutra nema mjesta)!?
Vrlo dosadno. Komandna ploča kao za djecu.
Sa Lotusom sam guštao. Prvi put drugi, onda prvi bez problema. Auto skoro stock. Razrađen sa 220 ks (imao sam ga od prije, skupa sa nekim tuning dijelovima, ali iskreno neznam ni kojima, nisam gledao, samo uzeo, limitirao i vozio). Limitirao na 194 i pobjedio bez beda. Naravno, ofarban u British Racing Green i mat crne felge.
Nije olakšavan, težina je stock.
Sa Imprezom na meni dragoj stazi - OK, ali primjerio sam da AI nije nesto pretjerano pametniji no ranije. Pozlatio iz druge. Doradio auto na limit snage i težine. Nisam stavljao druge turbine zbog momenta, pa da ga limitiram na snazi. Inace nebih ovo primjenio, ali treba mi lova, a kratak sam s vremenom. CPU vrlo "prljavo" koči u zavojima kada mu se priblizite. Bolje da su stavili 3-4 protivnika, ali da rundaju vremena 1.36 npr., nego ovaj lov na penziće u prometu.
Drift probam kada stignem, to je moja velika ljubav.