A jebavas, pa koliko ima jos igara sto nismo odigrali, barem jos godinu dana mi treba da nadoknadim zaostatke. Sta ce nam nove konzole? Pero, sjeti se skoka sa GT3 na GT4, zar ne bi nesto tako rado vidio na PS3? Aj, imas igraonu, pa bi vjerojatno kupio novu gen day one, ali mi ostali?
Ali upravo iz tih istih razloga možda je logičnije navijati da "PS4" izađe što prije - pa dok mi lijepo odradimo zaostatke sa trice, novoj će cijena napokon pasti... također, tako ne bi bilo šanse da GT6 izađe odmah i provocira nas na ishitrenu kupnju, nego bi i on izašao tek koju godinu nakon nove konzole...
isto vrijedi i za kutiju
također za oba vrijedi i nada da će do tada makar jedan već biti probijen, ups, jesam li to trebao reći ili ne
Daklem, ja želim da nova izađe što prije, još dok imam gomiletine zaostataka pa mogu mirno čekati da kupnja postane povoljnija
iako već pomalo štedim za novu, a što ću duže štedit veće su šanse za spiskat to negdje neplanirano. No, ako "ušteđeno"+cifra od prodaje stare konzole zadovolji... tek tad se neću lako odlučiti