Author Topic: Sluzbeno: GT5 Spec II update dolazi krajem listopada + DLC tjedan dana kasnije  (Read 102402 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cold

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
TG je odlicna staza ( predpodstavljam da na Top Gear stazu mislite? ).
 Tehnicki zahtjevna i zabavna za voziti, pogotovo prvi zavoj kada moras u zavoju pocet kociti, balansirati s tezinom automobila.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Jednom kazo rece da nece naplacivati dlc pa cemo vidit koliko ce se drzati rijeci, jer mu nedam lipe iz inata  ;D ;D

Mislim da on ne odlučuje o tome... a Sony bi definitivno bio glup da ne naplati nove sadržaje. Ja to shvaćam na način, da ako će taj dlc išta vrijediti onda će i koštati. Ako će to biti par auta onda zakurac

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
TG je odlicna staza ( predpodstavljam da na Top Gear stazu mislite? ).
 Tehnicki zahtjevna i zabavna za voziti, pogotovo prvi zavoj kada moras u zavoju pocet kociti, balansirati s tezinom automobila.

Nitko ne osporava, no staza nije za utrkivanje. A ono što je na njoj jedino zanimljivo, SIARPC i Power Board ovi nisu stavili u igru (dok u Forzi jesu).

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
Ma treba online još ispolirati, da se bez brige i straha može otić vozit s ekipom. Ovako se izgubi volja kad znaš da postoji mogućnost izbacivanja i/ili da fizika zbog nekog razlika postane drugčija određenim vozačima i slično...
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
Jednom kazo rece da nece naplacivati dlc pa cemo vidit koliko ce se drzati rijeci, jer mu nedam lipe iz inata  ;D ;D

Mislim da on ne odlučuje o tome... a Sony bi definitivno bio glup da ne naplati nove sadržaje. Ja to shvaćam na način, da ako će taj dlc išta vrijediti onda će i koštati. Ako će to biti par auta onda zakurac
Nebitno tko odlucuje sto i kako , jer zapustili su igru totalno i jadno , online je ocajan sto nije bio slucaj na pocetku, svako malo patch za bugove , slazem se da samo ubace one fenomenalne staze iz gt4 bit ce ko bog tad bi razmislio o povratku i naravno parstotinjak PREMIUM auta pa cu dva puta razmisliti :)
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Parstotinjak auta je po mom mišljenju žešća klasa optimist, treba bit realan...

Dijelom se slažem sa tobom i razumijem razočaranje i ogorčenost no ja i dalje ne vidim koju bi drugu vožnju igrao umjesto ove...

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Ne što nemamo za vozit, mene vuče velika 'navika' na ovu igru, radije ću kružit sa svakim auto po Nurbu nego voziti bilo šta drugo.

Samo da vrate stare staze, malo srede rally i sve će biti ok.

Iako prvu na popisu od starih staza vidim El Capitan.  ;D
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Ledu505

• Doktor Osobne Prakse
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Direktor Svemira
radije ću kružit sa svakim auto po Nurbu nego voziti bilo šta drugo.

Nisam znao da volis Nurb........

;D
Ono sto je lako, ne radi svatko.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
radije ću kružit sa svakim auto po Nurbu nego voziti bilo šta drugo.

Nisam znao da volis Nurb........

;D
Pa tako...  ;)

Nego što se tiče 'razdvajanja' updejta od DLC, onako bubam jel' to samo tehničke prirode ili sam sebi stvaram radost, možda zbog veličine, Spec 2.0 samo 2G i najmanje toliko DLC?!  ;D
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Radujem se Leaderboardu, starim stazama u novom sjaju (uključujući i dorađene Deep Forrest i Trial Mountain, koje nisu na grafičkom nivou Nurba i HSR recimo), i svakako novim opcijama te onlajnu koji ne traži kerefeke kod pokretanja. GT kakav smo zaslužili a nismo dobili, i zato ima smisla ono o neplaćanju DLC-a.

Offline biker4lifeCRO

• GTS Race Organizer
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • official plominka rider =)
    • www.motori.hr/forum
Staze koje bih ja volio vidjeti u DLC-u, a da ih nalazim i u GT4 su:
- Fuji Speedway 90′s (verzija sa izletnim zonama od pijeska/trave i drukcijim zadnjim dijelom staze)
- Infineon Raceway (bivši Sears Point) - više verzija
- Tsukuba Circuit Wet tj. za GT5 Change Weather ako je moguće
- Apricot Hill Raceway - ispocetka ju nisam volio, no s vremenom mi je sve veći gušt bio voziti tamo
- Seattle Circuit - jedna od rijetkih gradskih staza u GT serijalu koja mi je odlicna (samo da se dio sa skokovima malo "poravna")
- Las Vegas Drag Strip (ništa ih ne košta, a dobro dođe za uspoređivati ubrzanja)

Mislim da bi online utrke na nekim od navedenih staza bile super (npr. Infineon Raceway, ili pak Apricot Hill)!

E sada neznam koliko je realno očekivati bilo što, jer Kazo uvijek ima neku svoju logiku. ;D Možda postoji šansa da se ubaci nekoliko staza iz GT4 (pogotovo jer dobar dio trenutnih staza je gotovo pa "copy-paste" iz GT4, što se vidi po grafici na istima), a uz to, po meni, očekujemo "refresh" grafike na malo prije spomenutim stazama "iz GT4" (koje već jesu u "petici"), te vjerovatno prijelaz nekih "standard" modela automobila u "premium", te dodavanja ponekih manje bitnih opcija uz ispravljanje sitnih bugova.

Najveći optimisti vjerovatno očekuju i poneku stazu koja se do sada nije pojavljivala u GT serijalu (Spa, Brands Hatch, Silverstone i sl.), no na žalost, neznam koliko je to realno. Da, svakako bi bio veliki plus, i privuklo bi i možda pokojeg novog igraca, no neznam jeli postoji interes za to kod ljudi koji o tome odlucuju. Interes možda i da, ali financijska računica - upitno je.

Što se automobila tiće, novi "BMW 1 Series M" bio je najavljen kao DLC jednog dana, pa možda možemo očekivati njega. Što se tiče drugih novih automobila, osim eventualno par japanskih noviteta, čisto sumnjam da možemo nešto očekivati. Da, fino bi bilo vidjeti kompletnu europsku klasu hot hatch godišta od recimo 2009 do danas, te ostale europske novitete i par europskih klasika, no mislim da to u ovom trenutku nije prioritet.

Moje viđenje.

Volio bih da sam u krivu i da dobijemo brda i doline, ali osobno, povučen iskustvom do sada, ne očekujem previše.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Ja nade polažem u ovo http://www.gtplanet.net/24-new-track-logos-discovered-on-gran-turismo-5-website/

Pa od toga izdvajam zanimljivo: Apricot Hill (2), Hong Kong (2), Infineon Raceway (2), Midfield Raceway (2), Twin Ring Motegi (3), New York (2), George V Paris (2), Opera Paris (2), Seattle Circuit (2), Seoul Circuit (2), Valencia Circuit (1), El Capitan (2). Dakle, sve skupa 12 staza sa 24 izvedenice.
Od toga bi mogli maknuti gradske staze pod izgovorom da bi to značilo ponovno snimanje lokacije i stvaranje realističnog prikaza grada kao što je to u ostalim gradskim GT5 stazama. Ostaje 6 staza i 12 izvedenica. Pa da maknemo i stvarne staze pod izgovorom da im je bio problem (nisu imali vremena, što god) prikazati ih realno kao što su ostale realne staze iz GT5 (mada sumnjam u to jer sam uvjeren da imaju sve nacrte svih staza) ostaju tri fantasy staze u šest izvedenica koje bi bile spas za napaćenu dušu ;D

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Koja patnicka recenica ;D.

Stara vijest koja nam je svima i dalje aktualna.

Bilo bi super kad bi ubacili neke staze iz GT4...
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
ostaju tri fantasy staze u šest izvedenica koje bi bile spas za napaćenu dušu ;D
Ove tri su realne, čak bih rekao i TRM, budući da je u Japanu, pa fotkanje okoline nije toliki trošak kao na drugim lokacijama. I recimo, Suzuka West.

Offline cold

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ja bi radje da ubace nove staze, stvarne, gdje se prave utrke voze, a koje nisu bile u prijasnjim nastavcima.
Npr. Brands Hatch... ili rally etapa iz Finske... Ima toliko toga ( valjda je poliphony popunio bazu sa 'pravim' stazama ili samo copy/paste metodu koriste ).
Iskreno ni jednom se nisam nasao u situaciji da mi fali neka staza posebno iz prijasnjih nastavaka.
Npr. Midfield sam doktorirao u GT3, u GT4 ak sam je par puta vozio, a u GT5 samo bi mi dragocjeno mjesto na hard disku zauzimala.
Ak je to ( nabrojane staze gore ) u najavljenom DLCu, ja ne kupujem.