Author Topic: Sluzbeno: GT5 Spec II update dolazi krajem listopada + DLC tjedan dana kasnije  (Read 102408 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
Perica , sačuvaj uzbuđenje za svoju draganu , trebat če ti

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Perica , sačuvaj uzbuđenje za svoju draganu , trebat če ti
A, to je druga vrsta, ne ide to zajedno.  ;)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Nemojte ga zvati 2.0, kad je Kazo najavio Spec II. To je ipak puno vise, barem tako zvuci. I da, nadam se i ja da ce sav potencijal ovog sjajnog fizikalnog modela i grafickog pokretaca biti konacno zaokruzen i kompletnom igrom. Neka GT5 bude bolji od GT4 u igrivosti koliko je graficki i fizicki, to je o sto nam treba. A opet, mozda do GT6 dobijemo i Spec III.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Najavio je Spec 2.0 update, tako piše.  ;D
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Mene samo staze zanimaju...

Offline Ledu505

• Doktor Osobne Prakse
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Direktor Svemira
Nekog staze, nekog auti, nekog karijera, nekog online. Mene npr. zanima micanje TG staze iz igre.
Ono sto je lako, ne radi svatko.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Koji je problem sa tom stazom?

Offline Ledu505

• Doktor Osobne Prakse
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Direktor Svemira
Problem je taj sto je placena licenca da bi se vozio sambabus i kubelwagen na stazi koja je potpuno neupotrebljiva za utrkivanje. Utrosena su sredstva i vrijeme, a moglo se nesto pametnije. Znam da ima jos takvih nebuloza u igri, ali ovo mi je posebno annoying.

Pa kad je vec beskorisno, onda nek nas barem oslobode toga. Uostalom, bio bi revolucionaran potez downloadable contentom removat postojeci sadrzaj iz igre.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Čime li se ti sve nećeš zamarati ::)

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Dule, ti si obican provokator i drogeras. A znam neke ovdje sto su pricali da njima ne treba u GT5 nego samo TG staza i par auta. Ccc...

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
TG staza je koma! Al sad je imamo i ostace. Nego, u odredjenom smislu se slazem s Leduom, trebali bi iz Special evenata ukloniti bus i kubelwagen ili sve skupa ::)
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline Ledu505

• Doktor Osobne Prakse
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Direktor Svemira
Čime li se ti sve nećeš zamarati ::)

Uopce se ne zamaram  ;D Cekam spec i DLC od kojih ocekujem taj potrebni kick  ;D

Offline versusW

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • psnID : versusW
ja bi se kladio da nećete bit zadovoljni  ;D

spadam u onu povlaštenu kategoriju koja je i sada sasvim zadovoljna igrom. Čak i nove staze me ne vesele pretjerano, odlično ako budu, ali realno i na izvoženome npr. Fuji-ju, stavi nas 16 na stazu i na prvom zavoju minimalno dvojica će izletit a četvorica se sudariti. Ili Nurbu GP/D ili mnogim drugima. Ako bude što, izvanredno, ako bude samo kozmetika, jebiga, nema veze.

Al vi što ste kritični već sad i što tražite alternative (npr. Forzu)...uf, teško. Kao da grupica ljudi želi napustit kafić pa gazda počasti još jednom rundom. Super, al oće li ih to zadržati......neznam....a što je bilo dalje, vidićemo u idućoj epizodi, krajem listopada  ;D

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
Jednom kazo rece da nece naplacivati dlc pa cemo vidit koliko ce se drzati rijeci, jer mu nedam lipe iz inata  ;D ;D
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Gle, na Forzu sam zaboravio čim sam pročitao da dolazi Spec II i dlc. Probati ću je, ali sumnjam da ću je nešto puno igrati, malo karijera i to je to. Za GT5 mi samo staze trebaju jer su mi postojeće dosadile i to je jedino što mi stvarno treba u igri da je drži na životu. A ako bude još koja stvar uz to super, nitko sretniji od mene, no nove staze su definitivno br. 1. Ne trebaju ni nove, dosta su ove iz prethodnog nastavka i to samo asfaltne, rally je ionako bezveze.