Jbg previše su zinuli na početku i zbog vjerujem marketinga ispušili, sjećate se reklame gdje Kevin Butler govori kao, rekli su napravit 500 auta, ja sam rekao napravite 1000 itd.
I onda sad to sa vremenom pomalo krpe popravljaju, sjećam se da smo raspravljali kako imaju WRC licencu, ja sam prije izlaska očekivao, još računajući tolike odgode, da će GT5 biti 3-4 igre u jednoj, da će Nascar imati puna natjecanja, prvenstva kao rally gdje ćemo voziti po J. Americi, Australiji, Engleskoj, Finskoj...
Pa onda karting natjecanja, online prvensta...
Ovako su nam nakraju 'nabacali' par staza, par auta iz gore spomenutih natjecanja i eto GT5 ima sve to, ali ništa nije upregnuto organizirano da ljudi mogu danima čak godinama doma po cijele dane voziti.
Dobro, ovaj DLC je malo prouzrokovao nezadovoljstvo pa trkeljamo gluposti, ja najviše, ali eto ja sam uvijek optimističan, nadam se najboljem i vjerujem da će tako biti, sad trenutno ionako imam šta za igrati po cijele dane, iako bih volio da nije tako, da samo vozim i vozim po tim natjecanjima unutar GT5.