Author Topic: Gran Turismo 5 update 2.02 + novi DLC • Sluzbena tema  (Read 221873 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Re: Gran Turismo 5 update 2.2 + novi DLC • Sluzbena tema
« Reply #120 on: December 17, 2011, 16:28:59 »
I think that will include cars and trucks that we’ll be releasing maybe once every two months or so from here on out. What we do from here on is also really dependent on the reaction of the users to this first DLC that we just released because this is the first one.

Rekao je da će biti auta i staza svako 2 mjeseca...  :'(
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #121 on: December 17, 2011, 17:45:35 »
Onako iskreno opet predugi periodi, neznam kako ostali ali ja ako ce valajt a valajt ce rade dam pare.
Ali predugo im treba isto ko kako su igru radili tako i da dlc izbace.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #122 on: December 17, 2011, 17:56:34 »
Ja mogu ruku dat u vatru da je to sve zbog GT6 na PS4, ne da su oni nešto zapostavili GT5, ali sve ove odgode su zbog toga i volim što je tako, kako ćemo se tek tamo navozati, usta će nam biti do poda, malo se zato treba sad primučit što bi stari ljudi rekli, tako da uživajmo u ovome što imamo.  :)

Ovo sa GT5 je isto kao kad se zaljubiš u nevjernu djevojčicu.  ;D  ;D  ;D

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #123 on: December 17, 2011, 18:01:56 »
Onako iskreno prolog poluproizvod, gt5 nedovrsen.
2 ne najbolja naslova da bi napravili gt6?
Nema mi logike nikako ovako puse lose kritike samo i gube fanve.
Ja sam zagrizo pa cekam update dlce i to al onako vecina kupi igru vidi a ok bok idemo na forzu ili nesto drugo nemora voznja bit. Mos mislit da oni cekaju godinu dana (hahaha godinu danan hehe) za dlc i zakrpe kako je u startu trebalo bit po mom misljenju.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #124 on: December 17, 2011, 18:08:56 »
Ne gube oni fanove, samo jbg ljudi je da su ne zadovoljni i dosta im je čekanja, ali ja opet u neku ruku i razumijem, Kazo bi sigurno bio presretan da je mogao sve na vrijeme izbacit, treba računati i dugoročno, tj na PS4 i GT6, jer ne smiju dozvolit još jedno ovoliko čekanje, još sad pored konkurencije zvane Forza na Next Xboxu, da i ne treba zaboravit ni potres, jer 2.0 apdejt je trebao u svibnju, znači sve kasni nekih pola godine. Ja sam danas odradio TT sa Nissanom, pokupovao vozila u OCD i tako ću još neko vrijeme dok se ne nakupi sezonaca, tek sam danas prmjetio da je njih u zadnje vrijeme premalo dolazilo.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #125 on: December 17, 2011, 18:09:05 »
Jure, pretjeruješ. Usporedi sa svim ostalim igrama pa reci realno koliko je ovo poluproizvod (što su onda drugi)?

Činjenica je da ljudi rade na igri konstantno. I da su preselili studio. I da je puno njih izgubilo obitelji u onome sranju...

Generalno, nikad nas nisu iznevjerili. Samo što je nekad duže trebalo čekati na neke stvari, ali ne ostavljaju nas baš na cjedilu. Uostalom, mogli su reći, tko vas jebe, imate editor pa se utrkujte ;D

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #126 on: December 17, 2011, 18:33:09 »
Nenene stoji sve sto si napiso ali taj update je imho trebo ne postojat jer je trebalo sve to u igri bit eto, ostatak je bonus.
Usporedno s nekim mogucnostima sta konkurenti (jeki bas i ne) tipa forza i nfs imaju trebalo bi dodat tipa livery dizajner i top gear i ostale licence nekako zaboga bolje iskorstit. Top gear i reli pogotovo.
Reli ima najveci potencijal sa autima iz 2011 recimo ako ubace ko nascar i napokon track editor ptp reli i da se to moze offpine i online.
I naravno isto to ptp reli u sesonal.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #127 on: December 17, 2011, 18:52:20 »
Rally? Ajmo za početak reći da bi trebali srediti fiziku u rallyju :)

A livery neću ni komentirati. Još samo treba da troše vrijeme i energiju na to ;D

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #128 on: December 17, 2011, 18:59:38 »
Za neke aute stvarno treba fiziku, npr nsx koji je podesen da ne grebe po podu muku muci s kretanjem slicno i silvia rm oba dok se zacudjujuce camaro, challenger i onaj sema mustang poprilicno dobro daju vozit s obzirom na sjagu i masu.

I samim time sto si reko trebali sredit fiziku potvrdjuje ono moje predugo i nedovrseno :)
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #129 on: December 18, 2011, 12:52:04 »
Jbg previše su zinuli na početku i zbog vjerujem marketinga ispušili, sjećate se reklame gdje Kevin Butler govori kao, rekli su napravit 500 auta, ja sam rekao napravite 1000 itd.  :)

I onda sad to sa vremenom pomalo krpe popravljaju, sjećam se da smo raspravljali kako imaju WRC licencu, ja sam prije izlaska očekivao, još računajući tolike odgode, da će GT5 biti 3-4 igre u jednoj, da će Nascar imati puna natjecanja, prvenstva kao rally gdje ćemo voziti po J. Americi, Australiji, Engleskoj, Finskoj...

Pa onda karting natjecanja, online prvensta...

Ovako su nam nakraju 'nabacali' par staza, par auta iz gore spomenutih natjecanja i eto GT5 ima sve to, ali ništa nije upregnuto organizirano da ljudi mogu danima čak godinama doma po cijele dane voziti.

Dobro, ovaj DLC je malo prouzrokovao nezadovoljstvo pa trkeljamo gluposti, ja najviše, ali eto ja sam uvijek optimističan, nadam se najboljem i vjerujem da će tako biti, sad trenutno ionako imam šta za igrati po cijele dane, iako bih volio da nije tako, da samo vozim i vozim po tim natjecanjima unutar GT5.  ;)

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #130 on: December 18, 2011, 14:42:27 »
I onda sad to sa vremenom pomalo krpe popravljaju, sjećam se da smo raspravljali kako imaju WRC licencu, ja sam prije izlaska očekivao, još računajući tolike odgode, da će GT5 biti 3-4 igre u jednoj, da će Nascar imati puna natjecanja, prvenstva kao rally gdje ćemo voziti po J. Americi, Australiji, Engleskoj, Finskoj...

Da, slično sam i ja očekivao, a vjerujem i mnogi od nas. Stvarno je šteta što to nije bolje iskorišteno. Ali mislim da se to opet svodi na jedan te isti problem, a to je nedostatak staza...

Bar se uvijek možemo nadati da će se mnogo toga ispravit u sljedećem izdanju igre. Samo neka nam Kaz i PD što dulje žive i neka im ne nedostaje inspiracije...
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #131 on: December 18, 2011, 16:40:16 »
Nisam ocekivo kad sam wrc vidio stageve kao u colinu npr mozda par onako ljepih i mastovitih ali vise onog random pravaca koji su barem neki kompliciraniji...
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #132 on: December 19, 2011, 13:25:15 »
Sitno brojimo :)

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #133 on: December 19, 2011, 15:10:35 »
Sitno brojimo :)
Sad mi je tvoj post dvosmislen, raduješ se mogućnosti da bi mogli dobit stazu ili je 2 nova auta to što ti daje smiješak u postu?!

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #134 on: December 19, 2011, 15:13:53 »
Sitno brojimo do updatea pa me zanima da li će biti još koji fičr i popravak u odnosu na najavljeno. A i veselim se novom dlc-u.

Smajli je tu zbog radosti što ćete uskoro odraditi zadnju porciju kuknjave... ono, doći će što dođe, pa ćete još malo kukati i onda će nastati mir ;D