Author Topic: Gran Turismo 5 update 2.02 + novi DLC • Sluzbena tema  (Read 221859 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
Re: Gran Turismo 5 update 2.02 + novi DLC • Sluzbena tema
« Reply #165 on: December 20, 2011, 11:47:33 »
Strašno! Svaka čast PD!

Jedino me sitno ubediralo što su izbačeni stari Seasonali, a nisam ih cca. 10 riješio ni isprobao. No tako je to kad si lijen i nekonzistentan...

No svakako se veselim isprobati sve ove sitnice, i novi Seasonal.
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Safety-_-Car
« Reply #166 on: December 20, 2011, 13:57:07 »
Zvuk motora nije poboljšan, ali je jako poboljšan zvuk guma. Stvarno su se potrudili. Kod svakog pomaka volana gume se sad prirodno čuju. Točno se sada zna/čuje što kotači rade kroz zavoj. Uzeo sam ovu novu Toyotu i odvozio čak 13 krugova na Suzuki s H mjenjačem i kuplungom. Svaka im čast, opet su poboljšali fiziku za jednu stepenicu više. Što se mene tiče, to su morali naplatiti, a ne automobile  8).

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #167 on: December 20, 2011, 13:59:58 »
Da, šteta za seasonale, ostalo mi je nešto neodrađenih, čuvao ih za godišnji... shmrtz :(

TC auti nisu skupi, mazda mx-5 je oko 167000, uglavnom, veliki plus.

Toyota BT-86 košta čak 30.000 Cr. :D jedva čekam doći doma da je isprobam, kao i gume i ostale đinđe.

ABS off mrkli mrak. Stavka koja će ubuduće stalno biti uključena u mom lobbyju. Jedino još moram vidjeti na koji broj ljudi ograničiti, da li 10 ili 12. Treba naći granicu na kojoj će sve biti ok. Jebiga, žao mi je, ali tako mora biti.

ovo sa penalima u lobbyju je fenomenalno ;D  amare, ako sam dobro razumio, penali se mogu uključiti u free modu, a isključiti u utrci?

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #168 on: December 20, 2011, 14:04:26 »
Da, mogu se ukljuciti za Free, a onda se samo promjeni opcija prije utrke - mismim da to ne rastira stazu, pa da rezultati kvalifikacija ostaju. Budemo isprobali kako god.

ABS je majka, rjesena stvar zauvijek.

Broj ljudi po meni ionako nikad nije bio previse bitn, bitna je kvaliteta veza i loadout na bandwithu, ali sve sto smo testirali je pokazalo kako je 12 magicni broj nakon kojeg sve odlazi kvragu, pa toliko o tome.

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #169 on: December 20, 2011, 14:13:07 »
- Tyre wear speed adjustment... mene usrecuje, vise nije potrebno uvijek forsirati mekse gume jer se tvrdje odbijaju potrositi

- ABS OFF opcija, isto. Drago mi je kad vidim da su se i druge kolege odlucile malo za ovo
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #170 on: December 20, 2011, 14:22:04 »
kod abs off si svatko podesi braking bias po želji, malo više pažnje pri kočenju i to je to...

Al kako sam se ja jutros ponadao da ovo "Tyre wear speed adjustment" znači da mogu podešavati u online meniju brzinu trošenja guma ::) pa da staviš nevezano za broj krugova da se gume sataru oko polovice utrke i da svi moraju u box. Jaoooo, kako bi to bilo dobro

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #171 on: December 20, 2011, 14:25:51 »
Jaooo, jao i meni. Pa valjda to i jest tako, nije valjda nesto trece?!

btw, racunaj da ce Safety svejedno stizati do cilja bez boksa ;D

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline versusW

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • psnID : versusW
« Reply #172 on: December 20, 2011, 14:52:22 »
penalty u kvalama ?

to oće reć da mi na Nurburgringu GP/D, tkz. "Duletova putanja" odlazi u ropotarnicu prošlosti?
nema više opizdit ravno po zadnjoj šikani i ispizdit drugare koji hvataju desetinke  ?

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #173 on: December 20, 2011, 14:55:27 »
sve sto smo testirali je pokazalo kako je 12 magicni broj nakon kojeg sve odlazi kvragu, pa toliko o tome.
Osim ako se ne radi o shuffle utrkama. Tamo je podnosilo 16 sudionika, ako se dobro sjećam.

Offline AgentGreen46

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: AgentGreen46
« Reply #174 on: December 20, 2011, 15:09:22 »
Zvuk guma je fenomenalan! I vjetar je cool. Toyota je mrak, djeluje da ima puno tvrđi ovjes nego što jest. A i drago mi je da je sporija od Mazde RX-8, svi pričaju kak je nova Toyota neko novo otkriće (i jest odlična za vozit), a Mazda tu postoji već jedno desetljeće i još uvijek je mrak! Samo treba promjenit auspuh na sport ;)

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #175 on: December 20, 2011, 15:14:51 »
A jebiga, al onda ne može proći prohibited tuning :(

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #176 on: December 20, 2011, 15:19:27 »
Zvuk guma je fenomenalan! I vjetar je cool. Toyota je mrak, djeluje da ima puno tvrđi ovjes nego što jest. A i drago mi je da je sporija od Mazde RX-8, svi pričaju kak je nova Toyota neko novo otkriće (i jest odlična za vozit), a Mazda tu postoji već jedno desetljeće i još uvijek je mrak! Samo treba promjenit auspuh na sport ;)

misliš rx8 u igri ili u stvarnosti??
u oba slučaja je preteška ali u stvarnosti ima još nekih problema ;D ;D

meni bi auto bio super da su mu nabili turbo onda je tek prava stvar
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline versusW

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • psnID : versusW
« Reply #177 on: December 20, 2011, 15:39:57 »
nevijerojanto da su vijetar konačno sredili  ;D

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #178 on: December 20, 2011, 15:41:54 »
Na gtplanetu pišu da onaj ko nije kupio track pack ne može više vozit spa i kart arenu! jel istina?
psn-id: GTS-Klocna

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #179 on: December 20, 2011, 15:42:01 »
kod abs off si svatko podesi braking bias po želji, malo više pažnje pri kočenju i to je to...

Al kako sam se ja jutros ponadao da ovo "Tyre wear speed adjustment" znači da mogu podešavati u online meniju brzinu trošenja guma ::) pa da staviš nevezano za broj krugova da se gume sataru oko polovice utrke i da svi moraju u box. Jaoooo, kako bi to bilo dobro

Ipak jos nista od toga. Onaj Tyre adjustment im samo znaci da su oni prilagodili brzinu potrosnje po svom, a ne da su nama dali da to sami cinimo :P

Al abs off kvacica sada je tamo gdje je oduvijek i trebala biti...
@KLOCNA - sad cekam to prvenstvo koje si mi najavio, bez ABS-a 8)

Nego spomine se obnova motora u stanje iz Dealershipa... znaci da bi ih se ponovo moralo razradjivati, kako NE BI bili u stanju iz Dealershipa?