GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Novi update koji je najavljen za kraj 1. mjeseca (piše u njuzama) je zbog popravke problema koji se javlja u Shuffle utrkama , da kad host stavi glasanje za stazu sve pobaca van iz sobe.Očito je da se pojavio i bug na Nurburgringu, kojeg je i Tomislav spomenuo, o nekakvim linijama duginih boja prije karusela
Misliš novi DLC hmmm....Ja se samo nadam , a vjerujem i ti još više , da će se taj sljedeći DLC temeljiti na novim stazama
Zajebi logiku , radije zvrcni da se nađemo i popijemo koje pivo
Nešto mi sinulo u glavu, kladim se u 100kn da će nam track pack 2 doći 'uskoro' neće trebati čekati 2 mjeseca!
A i prije je Kazo ispravljao bugove sa instant-mini updateima. Ne vjerujem da najavio onaj update za prvi mjesec samo kao fix za te bugove. Nego vjerojatno ne želi bacati sad sitne updatee, nego će i te bugove ispraviti sa tim prije planiranim updateom za prvi mjesec. Dakle, vjerujem da će bit još nekih fixeva tu i tamo...
Da li se dlc moze sherati?
Ja sam primjetio bug prilikom slikanja, na Spa, nisam imao na Nurbu.Javlja se jak blur, odsjaj na autima ili ako se kamera uperi u nebo, nije često, ali dogodi se!Ako može MW3 svako mjeseca DLC, može i GT5.
Quote from: Ljubusak on December 22, 2011, 17:39:37Nešto mi sinulo u glavu, kladim se u 100kn da će nam track pack 2 doći 'uskoro' neće trebati čekati 2 mjeseca! Mogu si točno zamisliti tebe, optimista. Ono, spavaš i odjednom: Hurra, uskoro će track-pack. A onda te ona tvoja laktom pod bubrege: Šuti budalo, pokušavam spavati. Zabranit ću ti igranje!;D