Nicim izazvan, jucer sam nastavio voziti A-Spec.
Da pojasnim, A-Spec karijeru pretao sam voziti gotovo odmah na pocetku, predozdbe radi nisam zavrsio niti trecu grupu prvenstava. Onda su se poceli pojavljivati Seasonali, pocela su vikend druzenja i A-Spec mi je jednostavno pao u drugi plan.
Koja je to danas drasticna razlika.
Prvo, opcije od nekog od updejta su omogucile da se vidi PP i protivnici. Takodjer, informativno je zapoceti utrku reda radi, prekinuti, u replayu pogledati na kojim gumama voze drugi auti i onda podesavati komponentu prema njima. Drugo, sad je dodana mogucnost da igra odmah odredi sve aute iz garaze koji su "moguci" za bas to prvenstvo. Trece, nova fizika, fizika kocenja bez ABS-a i ukupan osjecaj podloge. I cetvrto, najvaznije, novi AI.
Jucer sam 4 sata u komadu vozio samo nekoliko utrka, s idejom kao iz Expert Seasonala - znam da mogu stici drugog, znam da mogu stici prvog, pa ajmo odvesti tih 3/5 krugova savrseno i prestici ih u zadnjem zavoju.
Potpuni gust. Kada se zbroji sve sto su napravili, ovo je sad igra nebo-zemlja u odnosu na studeni 2010.