Ma nikakav living room ako imas surround doma, odmah prebaci na Small Theatre.
Large Theatre je puno bolji, ali ima jednu *negativnost* - namjenjen je slusanju na ekstremima glasnoce, pa je sam downplay-mix izmedju glazbe za menije i zvukove u igri, odnosno grmljavinu u utrci nekako neuravnotezen - zvukovi i izbornici su tihi, a kad krene utrka porusi pola zgrade.
Ja trenutno koristim Small Theathre - razlika u osjecaju prostornosti zvuka je nebo i zemlja u odnosu na Living Room, a sam zvuk automobila je barem dvaput bolji - ali kad vozimo recimo online vikendom onda prebacujem na Large Theathre, jer tek na Large dobijas potpuno nekoprimiran audio za sve kanale i puno procesiranje surrounda, sto je totalna drama kada imas aute oko sebe - na Large Theatre je dinamika prostora najbolja uopce, tako da cujes aute koji se problizavaju i udaljavaju na nacin kako niti jedan drugi mod ne daje.
Steta za taj balans jedino - to se nadam da je sada ovaj updejt ispravio - pa da cu moci koristiti Large Theathre za citavu igru.
Ako imas pravi 7.1 onda svakako to moras podesiti i u izborniku PS3 i unutar igre, da ti se aktivira 7.1 PCM DTS (GT5 ga jedini nativno pordzava od svih PS3 igara), a onda te tek ceka gust
Ja nazalost imam 5.1, ali bojim se koja je luda prostornost negdje sa 7.1...