Ako ne oversteeraš normalno da ti prednje gume jede više.
Danas sam se još malo vrtio po Silverstonu , a uz komentare ljudi koji iz svog iskustva o tome znaju mnogo više od mene , mislim da je ovaj bug sa gumama definitivno rješen. Još da poprave trzakanje koje se dešava kada netko ulazi u box i to je to.
Također , iako to ne mogu kategorički tvrditi jer sam vozio samo event na Silverstonu , mislim da ima istine u onome što na GT Planetu pričaju o promjeni AI-a.
Više nema onih naglih usporavanja ili bezveznih kočenja u sporim zavojima kada sam bio blizu iza njih. Ni oni mene niti jednom nisu udarili ako su bili iza , što se ranije također ponekad znalo dešavati. Više ne blokiraju i di treba i di netreba , ukoliko ih se pretiće na ravnim djelovima staze neće se ni pomaknuti dok su ranije znali ići u mene tj. zatvarati iako sam već usporedno s njima. Ali nisu postali ni tetkice pa vas neće tek tako pustiti ako ih recimo pokušate obići s vanjske strane , ali vas uglavnom neće ni izgurati sa staze.
Ako su ( a mislim da jesu) popravili AI , onda je ovo uz popravak potrošnje guma možda i najbitnija stvar koju smo dobili kroz 1.07 update. I mislim da vrlo brzo možemo očekivati B-Spec mod , prave višesatne Endurance utrke i A-Spec sezonce kao u GT5, jer smatram da je AI jedan od najbitnijih faktora za te 3 stvari.