Erm... plejka mi se usred igranja ugasila... zapištala je i crveno svjetlo je počelo blinkati.
Odmah sam je išao upaliti, pojavila se nekakva poruka o nepravilnome gašenju te tražila potvrdu za nekakav restore. Disk sam uspio izvaditi na eject, potvrdio taj restore i nakon nekog vremena se je ugasila.
Sada kad je idem upaliti odmah se ugasi nakon 2 sekunde, zapišti i crveno svjetlo počne blinkati?
Da li je to to? Kraj, nema joj više spasa?
Sigurno ti se prije crvenog blinkanja nakratko upali i žuta. Znači, pritisneš ON, zasvijetli zelena, pa kratko žuta i tada blinka crvena. Ako je tako, onda ti je to YLOD (yellow light of death). PS3 ti ima problem pregrijavanja.
Moj stari 60GB se isto pokvario. Popravio sam ga i odmah prodao, te kupio tanki 120 GB.
Ako ćeš ga slagati, najbolji video na youtube-u za popravak ti je ovaj:
(ima od part1 do part6). Poslije toga nekome radi dugo, a netko nema sreće pa mu se opet isto pojavi nakon tjedan dana. Nema pravila.
PS.:
Ako ga nećeš slagati ja se prvi prijavljujem da ga takvog kupim. Treba mi još jedan PS3, jer kroz 2 mj. više neću moći voziti kad mi se prohtije. Nešto ćemo renovirati u kući i ode moja gejming soba. Trebam hitno još jedan PS3 i plazmu.