evo jučer sa uspio mazdu i focusa završiti s zlatom, na tsukubi +0,7 sec, a ford +1,6 sec, bez iti jednog assista,abs +1. poanta je u konstantnosti, pogotovo rx7, treba voziti svaki krug uključujući i prvi ispod 1:01.
Nakon što sam prošao rx7, nabacio sam takav osmjeh da to nije istina. Kod focusa je najbitnije proći prvi zavoj i šikanu. kod prvoh zavoja počinje se kočiti kad počinju pasice na lijevoj strani, a kod šikane sam kočio na 75 m, i prolazio je u trećoj brzini, iako je realno to trebala biti druga, ali da ne gubim trakciju na prednjim kotačima odlučio sam se za treću brzinu. prvi krug je bio 1:44,5 drugi 1:42,7, a ostali oko 1:43. Na focusu sam stavio toe in/out na prednje -20, a na zadnje +20, krajnja brzina 220. NA rx7 krajnja brzina je bila 240 km/h, i sve zavoje sa ga držao u trećoj brzini, a kad bi počeo kliziti onda u četvrtu. Na mazdi je potrebno i koristiti ručnu kočnicu, i to je samo pikati, nikako stisnuti dugo, da se ne izvrtim, već sam da mi malo okrene auto prema zavoju. Ovjes je na svakom bio trvd, i auto je bilo spušteno do kraja. Nadam se da će ovo nekom pomoći.