Author Topic: UPDATE 1.10 • Neka institucije pravne drzave rade svoj posao  (Read 75030 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
Re: UPDATE 1.10 • Neka institucije pravne drzave rade svoj posao
« Reply #45 on: June 09, 2011, 18:45:17 »
a gubi se smisao utrke cim ti moras sam odvoziti sva 24h sto je u zbilji mislim i zabranjeno? A jos je besmislenije pauziranje po vise sati u komadu, onda je to ''pravi'' endurance samo za tvoj ps3, a za tebe samo nekoliko malo duzih utrka...
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline Tuhelj

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN id: Tuheljski_gamer
« Reply #46 on: June 09, 2011, 18:48:48 »
Zbog toga teško da ću odvozit A-Spec u skorije vrijeme...po jedan dan u tjednu sam slobodan, trojka bi radila bar 60 sati bez prestanka...ono, nema šanse.

B-Spec ću odvozit, al nije mi ni to svejedno

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #47 on: June 10, 2011, 00:48:14 »
Isuse kaj vi brijete, filozofija oko ovog inrace savea.
Pa ako to budu stavili bit ce idealno moci ce ljudi odvozit to a sad tu vasa prica da je to vise manjih trka a kako ces ako si normalan drugacije odvozit nego tako? I sta ako nesto iskrsne i moras ic?
Osim ako si stvarno ne uzmes cjeli dan neces to nikad rjesit a opet cjeli dan pred telkom neznam bas kom se da a i nije zdravo.

Kakve idiotarije.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #48 on: June 10, 2011, 01:30:41 »
Isuse kaj vi brijete,
ako si normalan
Kakve idiotarije.

ti ne kopcas?! U ovim zadnjim postovima nitko ne kritizira ideju da se cim prije uvede SAVE - ono sto se komentira je kako se u nedostatku SAVE ljudi sluze PAUZOM u igri, te da je jedina razlika u koristenju te PAUSE opcije u odnosu na SAVE ta da PS3 neprekidno radi.
I posto je tomu tako onda padaju u vodu prigovori onih koji tvrde da bi SAVE opcija unistila dozivljaj. Ali kako kad razlike nema osim sto se ovako par dana ne gasi PS3, a sa SAVE-om bi trajalo isto par dana al uz gasenje.

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #49 on: June 10, 2011, 07:33:14 »
Fedro, ravno u srž problema.  ;)

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #50 on: June 10, 2011, 11:19:59 »
Probao sam jučer Fiću i Lotusa. Odlični eventi, sa svakim par sati zabave u traženju idealne kombinacije za odvesti

Par zapažanja u odnosu na igru prije, meni se definitivno čini da su nešto radili sa upravljanjem. Volan mi je sad dosta tvrđi nego prije, na obje staze sam otkrio neke grbe koje prije nisam osjećao. E sad, da li su to stvarno napravili ili je to samo zbog toga što već dugo vremena samo igram online, a tamo je slabiji grip ne znam, probati ću večeras s istim autima na istim stazama u online modu pa vidjeti ima li razlike.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #51 on: June 10, 2011, 11:34:24 »
Ja potvrdjujem da je to tocno, a posve je nova fizika kolizija - sada sudar ima puno veci momentum i oduzima puno vise inercije - dok sva podrucja pored staze vise usporavaju (i trave i pijesak), a i samo "ciscenje" guma od trave, pijeska duze traje.

Nakon isprobavanja i Fanateca i G25 meni se cini da cu citav engine za podrsku volana promijenili jer sve ztaze koje sam vozio imaju drugaciji osjecaj.

Sad jos samo da ispadne istina ono za slipstream i ovo ce na kraju biti najbolji update do sad.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #52 on: June 10, 2011, 11:36:52 »
Što se tiče slipstreama, vozeći lotus na tsukubi mi se nije učinio toliko izražen... ok, jest da sam imao slabiji auto, ali jedino di sam ih stizao su kočenja, sam slipstream mi nije donosio ubrzanje ko prije... bar mi se tako čini, ali saznati ćemo to večeras.

U svakom slučaju, ovo što se sad osjeća na volanu je puuuuuuuno bolje nego prije

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #53 on: June 10, 2011, 11:40:12 »
Ciscenje guma je svakako sporije, izlazak u pijesak kosta gripa iducih par zavoja najmanje, tako da nije problem povezati dvije-tri-cetiri zone izlijetanja. :)

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: ZokyCRO
    • G4G
« Reply #54 on: June 10, 2011, 11:52:38 »
Potvrđujem sve ovo sto se napisali zadnjih par postova, al treba vidjet dal je isto tak i u online-u? Najvise me zanima ovo za slipstream?

Offline Ledu505

• Doktor Osobne Prakse
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Direktor Svemira
« Reply #55 on: June 10, 2011, 12:04:52 »
U svakom slučaju, ovo što se sad osjeća na volanu je puuuuuuuno bolje nego prije

A tek da probas na gamepad  ;D

Vidjet cemo veceras, ali moguce da je tvrđe, ako je, super.
Ono sto je lako, ne radi svatko.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #56 on: June 10, 2011, 12:31:55 »

Oraspoložen nadjebavanjem sa Iskonom sinoć sam po prvi put od kad imam WheelStandPro konačno učvrstio pedale. Sad više neće biti lovljenja istih po postolju, psovanja i bacanja cijelog postolja preko dnevnog boravka 8)

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #57 on: June 10, 2011, 12:45:46 »

Oraspoložen nadjebavanjem sa Iskonom sinoć sam po prvi put od kad imam WheelStandPro konačno učvrstio pedale. Sad više neće biti lovljenja istih po postolju, psovanja i bacanja cijelog postolja preko dnevnog boravka 8)

To ti je sve u novom patchu stiglo  ??? :P
PSN_ID: Dzidza1978

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #58 on: June 10, 2011, 14:36:35 »
Ja potvrdjujem da je to tocno, a posve je nova fizika kolizija - sada sudar ima puno veci momentum i oduzima puno vise inercije - dok sva podrucja pored staze vise usporavaju (i trave i pijesak), a i samo "ciscenje" guma od trave, pijeska duze traje.

Nakon isprobavanja i Fanateca i G25 meni se cini da cu citav engine za podrsku volana promijenili jer sve ztaze koje sam vozio imaju drugaciji osjecaj.

Sad jos samo da ispadne istina ono za slipstream i ovo ce na kraju biti najbolji update do sad.

kako je moguće da sve tako krucijalno uopće nije spomenuto u službenom opisu ovog updatea? Urota ???

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #59 on: June 10, 2011, 14:44:53 »
Možda nam se samo čini... možda smo previše online pa samo naviknuti na drugačiji grip