Kad sam sve procitao kaj ste napisali, iz tog ps4 ce teci med i mlijeko. Nadam se da ce imat dvije pipe, da se mogu ujutro odlucivat jel cu pit caj ili kavu...
Anyways, price o premalom ovom ili onom su programerska trkeljanja, jer su lijene guzice (vlastito iskustvo), a cini mi se da su se i gjapanezeri prikljucili zapadnom svijetu u tom aspektu...
Nikad nece bit dosta procesorske snage, grafika ce uvijek bit preslaba i uvijek ce trebat jos memorije, to je, jednostavno, zivotna cinjenica.
A sad, da se vratimo u stvarni svijet: Jel GT5 radi? Radi. Jel grafika valja? Valja. Jel se dobro vozi? Vozi.
Ako se dogodi ono kaj meni smrdi zbog Wii U i Vitaminske konzole, a to je da se bar godinu produzuje zivotni vijek ove generacije, onda necemo vidjet sljedeci PS bar jos 3 godine.
To znaci da bar godinu prije isfuravanja konzole trebaju napravit neku formu GT-a, da poberu novce za sljedeci koji ce bit opet prilagodba na novi stroj, koji opet nece imat dovoljno RAMa, procesora i grafike...
A do tad, možda Špek II, možda i III...
Nadam se, s novim stazama, kao i neki, jer to jedino, realno, ovakvim igačima, fali...
I stock gumbić...