GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
Quote from: Aries on December 22, 2011, 19:25:08Quote from: Ljubusak on December 22, 2011, 17:39:37Nešto mi sinulo u glavu, kladim se u 100kn da će nam track pack 2 doći 'uskoro' neće trebati čekati 2 mjeseca! Mogu si točno zamisliti tebe, optimista. Ono, spavaš i odjednom: Hurra, uskoro će track-pack. A onda te ona tvoja laktom pod bubrege: Šuti budalo, pokušavam spavati. Zabranit ću ti igranje!;DTo zamisljas ili imas takvog iskustva?
Quote from: Ljubusak on December 22, 2011, 17:39:37Nešto mi sinulo u glavu, kladim se u 100kn da će nam track pack 2 doći 'uskoro' neće trebati čekati 2 mjeseca! Mogu si točno zamisliti tebe, optimista. Ono, spavaš i odjednom: Hurra, uskoro će track-pack. A onda te ona tvoja laktom pod bubrege: Šuti budalo, pokušavam spavati. Zabranit ću ti igranje!;D
Nešto mi sinulo u glavu, kladim se u 100kn da će nam track pack 2 doći 'uskoro' neće trebati čekati 2 mjeseca!
Šta jest jest, prava žena i drugarica
Quote from: STINGer on December 22, 2011, 22:00:22Šta jest jest, prava žena i drugaricaKao moja, već se mjesec dana svadjamo što ću uzimati od Renata postolje, što to mora biti u dnevnom boravku, što će mi slušalice(nikako joj objasnit da je to dobro jer onda nema više zvuka na kućno kino)...
Haha.Kupio sam oba DLC-a i odusevljen sam. Cijelu vecer sam vozio na spa s novim autima, kasnije su mi u lobi dosli agent, iced, montoya...Moram li napomenuti kako mi lose ide s volanom?
Ma Ercegovac 100%, nego slušaj svoju ženu da ti dobro bude na zemlji.
Quote from: DogZy on December 23, 2011, 01:17:19Haha.Kupio sam oba DLC-a i odusevljen sam. Cijelu vecer sam vozio na spa s novim autima, kasnije su mi u lobi dosli agent, iced, montoya...Moram li napomenuti kako mi lose ide s volanom?Safety je savrseno sproveo taj prijelaz, idealan je da te posavjetuje, ako uopce treba