Ja i dalje stojim da su GT5 i GT6 radili paralelno.
Ovaj su izbacili 'poludovrsen', ali zato bi GT6 trebao biti BOMBA sa kreatorom staza u punom smislu te rijeci, kisadannoc na svim stazama...
Kazo je bio rekao da sto se tice kartinga nisu znali gdje ce s njim, GT5 ili GT6, tako je i sa masom drugih stvari koje nisu stigli dovrsit.
nakon koliko, 5 godina razvoja poluzavršen proizvod? ako je poluzavršen, otkaz svima. ako je takvo kakvo je nakon toliko razvoja, opet otkaz svima. dobro je to, ali moralo je bit bolje na raznim poljima.
Ajde, nemoj sad i ti gnjojit...
Da se je išlo napraviti sve to što bi ti htio onda bi čekao još par godina. Da li to stvarno želiš? Što je to toliko loše u GT5 da može biti toliko tragično da dižeš takvu galamu?
Grafika ima problema? Ne tolikih da bi bilo toliko tragično...
Fizika je odlična
Auta ima sasvim dovoljno. Preko 200 auta u onakvom izričaju je odlična brojka, svi standard auti su bonus na to...
Kome dati otkaz? Sony-u što više nije htio čekati s igrom? Nemoj bit smiješan... Otkaz ovima što rade igru? Tko bi to bolje od ovih napravio?
Realno gledano, GT5 ima sve što treba. Istina je da ima nekih manjih nedostataka, ali oni pored svega ostalog što je napravljeno u igri u konačnici nikako ne zaslužuju takvu galamu s tvoje strane.
Igra je očito prekompleksna, htjeli su uvaliti sve što su mogli i ovdje je izgleda dosegnut maksimum. Ako netko nije zadovoljan kao vi onda jebiga, imate krive prioritete.
Ja ću prvi reći da igra ima svojih minusa i naveo sam ih. Ali ja sigurno neću kukati jer se negdje pojavi popup, ili se malo kida slika, ili staza izgleda kao loše naljepljeni zidni tapeti. Meni je prvo i osnovno ono što osjetim u na volanu, a to je odlično napravljeno. Da, fali mi staza i prvi sam vrišao oko toga. No, i ovako ih ima sasvim dovoljno, izbor je veći nego u Forzi koju sam igrao jako dugo pa sam i tamo izdržao bez problema. Online opcije nisu još 100%, ali i sada se možemo sasvim lijepo zabaviti i što je najvažnije i kad nas je 16 na stazi ništa ne puca.
Da, moglo je biti više kupova u karijeri, mogli su bolje iskoristiti Top Gear i slične stvari, ali to se sve može riješiti naknadnim patchevima...
Mogu skužiti da ima razočaranja zbog nekih sitnica, ali ići u tolike krajnosti kao vi držim pretjerivanjem. To mogu očekivati od onih koji čitaju po drugim forumima i kenjaju bez da su probali igru, ali od prekaljenih "staraca" kojima je ovo ipak nešto više od igranja i koji kuže neke stvari ne...
Prema tome, pričekaj da se konačno spojiš na internet i uživati ćeš u vožnji sa živim ljudima